Provocacions (2)

Un relat de: filladelvent

Es van mirar, eren l'un davant l'altre, tots dos esperant allò que havien demanat...
L'havien cagat. Parlant. No hi havia encís, i la passió se n'anava a mesura que recobraven la consciència: ell tenia novia, i no podia deixar de pensar en ella; ella no el volia convèncer de res que els pogués fer mal, a l'un, a l'altre, a la seva amistat.
Quan, mirant-se als ulls, van adonar-se'n, van deixar-se caure relaxats ja sobre el llit, cadascú amb el cap a una punta, mirant el sostre abstrets.
De prompte ell va aixecar-se i va dir:
- T'agrada Led Zeppelin?
Ella va fer-li un cop de cap.
- Escolta, escolta això: aquesta cançó és fascinant. Mira quina energia...
Li va somriure. Estava totalment relaxada, com si estigués a la seva habitació mig nua escoltant aquella música (que, per cert, ella també tenia).
- Porta'm a casa, va... -va fer-li cara de no ha ver trencat mai un plat, mentre es posava els pantalons que esperaven arrugats a terra, després d'escoltar tres cançons més del cd.
Ell se la va mirar, va fer cara d' "ai, quin remei" i va agafar les claus de damunt l'escriptori.
Quan va tenir cordat el cinturó del cotxe i ell premia el "play" del radiocasset, ella va dir:
- On eren avui els teus pares?
Ell no va respondre; ho feia sovint. Van deixar-se embriagar per veus i guitarres fins que va arribar la fi del trajecte.
Va baixar del cotxe, i abans que arrenqués, es va recolzar a la finestreta abaixada del conductor.
- Què fas demà a la tarda?
- He quedat amb ella.
- Ens veiem al pub, després?
- Sí, ja em passaré.
Li va somriure i va fer-li adéu amb la mà. El cotxe va arrencar i ella va obrir la porta de casa.

Comentaris

  • Bona continuació[Ofensiu]
    foster | 22-11-2005

    ara el ritme ha canviat, adaptant-se al propi i natural post-relació consumada... els dubtes de la consciència i les propies reflexions dels personatges semblen ocupar abassagadorament el seu cap, i el diàleg amb l'altre es limita al mínim que comporta l'acció que descrius.
    Amb un to "fred", aquí del tot encertat, la relació sembla consolidar-se després de la tempesta, va agafant una forma més complexa (satisfets els primers impulsos instintius).

    Felcicitats bonica...

    foster

  • Molt més relaxadet [Ofensiu]
    Màndalf | 08-11-2005

    aquest episodi. S'entreveu una bona amistat, de temps; amb la suficient confiança com per no enfadar-se quan no s'obté resposta a una pregunta. Bon detall. Són gent de poques paraules, no? Però bé, si es coneixen de temps ja no fa falta parlar tant per entendre's,...

  • quina perdua de temps no jajajaja[Ofensiu]
    JakpaT | 22-08-2005 | Valoració: 9

    Bueno aquesta història es ben realista i pot passar a molta gent. Però potser per els protagonistes sería millor aprofitar el temps no?.... bé ara par-lo massa i potser faria lo mateix.... o no....m'encantarà seguir llegin-te