Maleït Amor! (6a part)

Un relat de: Linkinpark

Capitol VI

Quan la Gemma va anar darrere del Joan em vaig quedar desconcertat i em vaig esperar allí. Al veure que no venien vaig anar on eren. Tan sols vaig sentir Venjat del propi Francesc, no d'un doble. Després ell va desaparèixer.
Em vaig apropar a la Gemma que estava estesa a terra plorant. La vaig agafar per la barbeta i li vaig dir:
-Que et passa amor meu?

Ella em va mirar amb una cara de ràbia.
-Tu em passes!!! T'odio, m'has entès, t'odio. T'odio!!! - va cridar com una boja - Em dones fàstic, ets un idiota, m'estàs fent una desgraciada!!! Deixa'm viure Francesc!!! Deixa'm en pau, si us plau.

Li vaig pegar una bufetada ben donada i vaig entrar dins la casa creuant-me amb Joan i els altres quatre nois.
Aqueixa mateixa nit Joan va cridar els seus pares per a que ens vinguessin a buscar. Gemma i jo ens asseguérem en costats oposats a la furgoneta.

Al arribar una altra vegada a Tarragona vaig caure en depressió. Els meus estudis m'havien deixat sense núvia una altra vegada. M'havia fet tant de mal.
Va sonar el timbre, ma mare va obrir i després m'avisà que era una noia. Era aquella que m'havia enviat una nota dient-me que m'estimava.
-Ricard, no puc continuar així, dis-m'ho, vols eixir amb mi, sí o no?
-Clar que sí. Quan quedem?

Comentaris

  • M'he perdut una mica...[Ofensiu]
    kispar fidu | 05-04-2005

    La veritat és que no he acabat d'entendre gaire bé aquest capítol. En Ricard sorprès en veure que la Gemma se'n va a parlar amb en Joan, i cansat d'esperar a que torni, s'aixeca i accidentalment sent la última frase de la conversa: venjat d'en Francesc, no d'un doble seu.
    Després de saber que en Ricard havia sentit això, pensava que reaccionaria diferent, no pas amb un "que et passa amor meu?" si no, més aviat amb un: "ei! que significa això? Es pot saber que passa aquí? M'ho pots explicar?" o algu per l'estil...

    Pel que fa a que diu que s'ha quedat altre cop sense novia per culpa de la seva intel·ligència, la veritat és que ens els capítols anteriors, m'havia fet a la idea, que ell mai havia estat amb cap noia, pel fet de que estava esperant a trobar a algú força especial que l'omplís de veritat.

    I finalment, la sobtada aparició de l'altra noia... no sé pas, potser ens expliques més coses en l'últim capítol...

    A veure... (Anem a per la 7ª part...)

  • Què fa?[Ofensiu]
    Lavínia | 09-01-2005

    en Ricard quan ella li diu que l'odia, ell li estampa una bona bufa!! i després cau en una depressió ¿i diu que els estudis l'han deixat sense nòvia? o és que s'ha immers en els estudis i això l'ha fet no pensar en altres coses?
    Després l'antiga noia, que el deia que el volia, el truca i ell accepta sortir... per què? Per venjar-se'n? No queda clar!!

    Veig que hem retornat al 1r.punt de vista que és el que "ha sortit escaldat" en aquest afer.
    Tècnicament està bé, perquè d'alguna manera ha de cloure el relat.

  • Odia noi![Ofensiu]
    Alícia Gataxica | 07-01-2005 | Valoració: 8

    Ondia noi! La venjança és un plat que es serveix fred! genial aquest canvi de registre final del Ricard. Ara s'han cambiat els papers... no! si està clar el missatge del teu relat... mai hi ha una sola realitat, sols cal canviar el punt de vista.

  • La setmana de...[Ofensiu]
    Llibre | 03-01-2005

    6a part

    La introducció que ens fas per retornar al personatge d'en Ricard és correcta (de totes formes, i fent referència al comentari que t'he escrit en el capítol anterior, penso que aquell nexe final que t'he indicat serviria per no tenir la sensació d'impàs, per lligar-ho tot plegat amb més precisió -però, és tot just una opinió personal--).
    Tornem, però, al dramatisme gratuït: la Gemma ajaguda a terra, plorant; el Ricard que l'agafa per la barbeta i li pregunta "Què et passa, amor meu?"...
    Té moltes influències cinematogràfiques, aquesta escena. Cosa que no és dolenta de per si, ni molt menys, però en aquest cas ho trobo excessiu. Torno a dir que la reacció de la Gemma davant el descobriment que fa el Joan no es correspon al caràcter que de moment ens havíem format d'ella. I per altra banda, el tractament de "amor meu" per part del Ricard potser també resulta un pèl fora de to.
    En canvi, trobo molt més creïble l'explosió que té aleshores la noia, i la confusió que es crea ella mateixa entre el Ricard i el Francesc, el seu antic promès. "Deixa'm viure, Francesc!!!", li crida al pobre Ricard. Molt bona, aquesta exclamació. Es veu una Gemma no només dolenta perquè ella és així, sinó realment feta pols per la situació que viu i que no ha paït.
    I en Ricard li dóna "una bufetada ben donada". No entraré a qüestionar si és la reacció més lògica del nostre personatge o no, perquè al final em marcaràs els comentaris com a ofensius, de tan primmirada. Diguem-ne que és possible.
    Però quan continues amb la història, ja amb el Ricard de nou a Tarragona, ens expliques que "els meus estudis m'havien deixat sense núvia una altra vegada". Què vol dir, això? Tornem a la idea de què la intel·ligència és un impediment per tenir parella? I aquest cop ho trobem de la veu d'en Ricard, no pas de la Gemma. No sé, no sé. Em sembla una valoració massa superficial, per venir d'en Ricard.
    I... aquest cop sí: aplaudiments!!! Plash, plash, plash!!! Un final rodó una altra vegada.
    Ens deixes amb la incògnita: en Ricard accepta sortir amb l'altra noia per fer el mateix que han fet amb ell, o realment vol provar si hi ha possibilitats que la relació entre els dos funcioni? Tornem a tenir un clímax a final de capítol, i això és important. Molt important.

    Salut!

    LLIBRE

  • Ai que m'ho veig a venir...[Ofensiu]
    pivotatomic | 03-01-2005

    Escolta... el Ricard no farà el mateix que li ha fet la Gemma amb la noia que l'estima, oi? Perquè si es així, em sembla un final fabulós!

    Tres cosetes, només

    1)A la frase "Al arribar una altra vegada a Tarragona vaig caure en depressió", no et sembla que falta la paraula "una" abans de "depressió".

    2) No acabo d'entendre el significat de la frase "Els meus estudis m'havien deixat sense núvia una altra vegada." Es refereix a que el planten per ser massa llest?

    3) No creus que és una mica massa aviat perque ell li digui "amor meu" a ella. Tot just s'han fet un petonet...

  • és la Gemma?[Ofensiu]
    Shu Hua | 01-12-2004

    De primer m'havia perdut, no recordava quina noia li havia enviat una nota, com que ja feia uns diens que m'havia llegit la primera part... Jo dic que és la Gemma, a veure.

  • Aquesta noia és tonta![Ofensiu]
    moher | 16-11-2004

    No té remei!
    Quan no el té, perquè no el té, quan el recupera resulta que volia l'altre....noi, que pensi abans d'anar fent mal a la gent! Amés , estic segur que el Francesc la tornarà a deixar...xd
    M'ha agradat!

    endavant!!!!!!

    moher