El Far(V)

Un relat de: Linkinpark

V

La noia va intentar persuadir al vell de que eixís, però ell no volia. Així que va tornar amb sa mare acusant-la d'injusta.
Àngels Llop es suicidà dies més tard.

Quan el nuvi de la filla de l'Àngels va morir en un accident de cotxe, ella també es tancà al far. El vell al no poder aguantar eixa companyia va decidir eixir del far i intentar trobar un altre lloc solitari.
Al obrir la porta amb el cadenat, s'amagà i intentà que ningú el veiés. Però un trompa se li acostà a ell, després de renegar del seu olor pestilent li va contar coses maravelloses de la vida. El vell quedà meravellat de les coses bones d'una vida. I decidí no tancar-se. Li va robar la cartera al trompa que duia molts diners. Es pagà un motel, es dutxa, s'afeità i amb el que li va sobrar va pagar una prostituta. I va dedicar els diners que guanyava robant a això.


Marta Gregori Llop va eixir del far un mes més tard i va entrar en el món de les drogues. Va poder eixir i es va casar, tenint quatre fills.

Pere va morir dos anys més tard per culpa del sida.

FI

Comentaris

  • RêD WiTCh | 24-08-2005 | Valoració: 9

    bé! no vull fer un comentari d'aquest relat sinó que t'escric això per dir que... porto des de que vaig començar a passejar-me per aquí llegint-te i ara fa molt de temps que no publiques res... m'agrada molt com escrius, de debò! i doncs... com és que no publiques res? no sé... els relats que has publicat són entretinguts i estàn molt bé (vaja a mi m'agraden) i fa molts dies (o mesos?) que passo per aquí per a veure si as escrit alguna cosa nova...
    Espero llegir alguna cosa teva aviat!
    Petons!!!!!!

    [Bruixa Vermella]

  • donablanca | 09-03-2005 | Valoració: 10

    que? has mort més gent que a Hamlet.
    i no podries desenvolupar una mica més la història.
    els tres primers capitols són molt intrigants.
    i que ha passat amb el mort del començament.

    de totes formes, haig de dir que el relat m'ha creat motivació per saber que succeia, i almenys no és llarg.

  • Quin drama![Ofensiu]
    Biel Martí | 24-02-2005 | Valoració: 8

    Quin drama! La cosa ha acabat com el rosari de l'aurora o com un culebrón dels bons o una tragicomèdia on mort fins l'apuntador. Sincerament et diré que fa la pinta que l'has volgut acabar ràpid ja que els dos últims capítopls m'han sonat a "va, que ja està!", com si la història no t'agradés i la volguessis matar (mai millor dit!). Estic segur que podies haver-la desenvolupat més. Els tres primers capítols m'han agradat força.

Valoració mitja: 9