Joguines

Un relat de: Maria Sanz Llaudet

És complicat encertar-li els gustos al Ferran, i més tenint en compte que he de fugir sempre de la temptació de comprar-li rés tan personal que pogués comprometre'l. Feia estona que hi donava voltes i havia anat descartant una a una totes les idees que em venien a la ment. A més, aquest cop volia sorprendre'l. Ell es fa el desmenjat però sé que li agrada que recordi el seu aniversari, i a mi em sedueix aquell somriure d'home satisfet que sempre li sorgeix quan es sent complagut. Feia més de mitja hora que em mirava aparadors de tota mena sense que hi trobés rés que em cridés especialment l'atenció. De sobte, només tombar la cantonada, he vist la botiga que, sense jo saber-ho, anava cercant. Com no se m'havia acudit abans?

Per sort, he arribat a l'apartament més d'hora del que em pensava, amb temps per a poder-me relaxar assaborint una tònica amb ginebre asseguda a una cadira de la terrassa, ben a la vora d'unes petúnies de colors vius que bordejaven bona part de la balconada. Després, quan he deixat de sentir l'escalfor del sol de mitja tarda, m'he dirigit cap a l'habitació iniciant el ritual d'encendre les espelmes amb olor de canyella, mentre escollia mentalment la musica que ens acompanyaria aquella tarda.

El bany d'escuma i sals em temptava prou com per decidir que encara tenia temps fins que ell arribés. De fet, no he sortit de la banyera fins a sentir que l'aigua ja no tenia aquella temperatura agradable que havia aconseguit mig endormiscar-me. Quan m'he assegut al llit, encara mullada, la veu ronca i sensual del Rod Stewart m'ha fet estremir i he sentit un calfred que em recorria la pell, al mateix temps que la meva mà començava a estendre, turmells amunt, l'oli perfumat d'ametlles dolces. I llavors t'he vist allà, palplantat enmig de la porta.

Hem restat en silenci una bona estona, tu mirant-me i jo fent lliscar, sinuosament, aquella textura oliosa per cada racó del meu cos. Quan he arribat als pits, admeto que malèvolament he pausat el massatge i l'he transformat en un moviment eròtic sobre els mugrons. Sé el que t'agrada, i m'ho has confirmat quan t'he vist caminar fins a mi. Com també sé que t'ha sobtat veure'm retrocedir fins la tauleta de nit per agafar un paquet petit, embolcallat amb paper de color taronja.

- Felicitats, Ferran -he dit amb un somriure pletòric, entregant-te'l-
- Gràcies. Després m'ho miraré ...
- Jo de tu ho faria ara, que potser el podries estrenar ... -he insinuat, fent l'esforç per no delatar-me-

Mentre et veia obrir-lo, amb mans impacients que esquinçaven el paper, he observat cada gest, cada canvi d'expressió del teu rostre. Quan has vist la joguina eròtica, encara desconcertat, has passat de la perplexitat a una rialla franca que t'ha transformat la fesomia. I amb mirada de criatura trapella t'he sentit dir:

- Carinyo, t'asseguro que després del tren elèctric, aquest és el regal que sempre hauria volgut tenir...!

Comentaris

  • Un relat únic i lúdic[Ofensiu]
    nuriagau | 16-04-2009 | Valoració: 10

    Per tal de fer-te un comentari amb un puntet d'humor, fent servir aquesta grandària de lletra, m'ha semblat adient escollir aquest relat. És, com tu mateixa ens dius a la introducció: " Un trosset d'una història amb una pinzellada d'erotisme i un puntet d'humor."

    Una història tendra i humorística, eròtica i sentimental... En resum, un relat genial que enxampa al lector des del primer moment.

    M'agrada com ens descrius tot el ritual previ al lliurament de l'original regal.

    En aquest text, com em succeeix en d'altres ocasions, he trobat comentaris al relat extraordinaris. No repetiré les lloances que ja t'han fet d'altres abans.

    Felicitats pel relat!
    Recupera't ben aviat!

    Núria

    PS: Potser la seva relectura, provoqui un augment de vendes de joguines eròtiques de cara a Sant Jordi.

  • El joc, sempre el joc![Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 27-11-2008 | Valoració: 10

    L'art de jugar és una de les característiques de l'ésser humà i també dels nostres parents els simis (per què no dir-ho?) Però el joc eròtic ens és ben propi. És un pas més enllà que enllaça amb el plaer de la bona cuina (no solament de l'aliment) del gust en el vestir o l'admiració per les obres artístiques, com el que intentem fer nosaltres. Visca el joc en totes les seves variants!
    Molts petonets

  • des de la feina[Ofensiu]
    Massagran | 02-05-2008

    Bona tarda, Gessamí.
    Agraït pel teu comentari ara que el temps començava a acumular massa sorra damunt dels meus relats.
    He entrat a descobrir alguna de les teves paraules i he triat aquesta història juganera perquè humor i erotisme m'han semblat coses dificils de barrejar en un escrit.
    Ho has aconseguit prou bé, m'ha agradat llegir-te i he sentit les olors.

    Des del pou buit de les musses, una abraçada

  • Jugant, jugant[Ofensiu]
    Sílvia Cantos | 12-04-2008 | Valoració: 10

    Hola Gessamí, t'he descobert ara mateix i t'he de dir que has estat una fantàstica troballa, m'agrada com jugues a fer volar la imaginació. Et seguiré llegint.

  • De veritat ...[Ofensiu]
    escaldot | 30-03-2008 | Valoració: 10

    un bonissim joc de seduccions amb final imaginatiu , engrescador i explosiu.
    Un molt bon combinat.
    Em vaig a preparar una tónica amb ginebra.

    He llegit pocs dels teus relats peró tot es posar-si.
    Gracies pel teu comentari.

    Una abraçada.

  • Final inesperat i humorístic[Ofensiu]
    deòmises | 21-03-2008 | Valoració: 10

    Gràcies per deixar aquestes pinzellades subtils d'erotisme i d'humor, la barreja sempre és agradable.

    d.

    PS: Gràcies pels comentaris

  • Gessamí_blau,[Ofensiu]
    Thyst | 14-03-2008 | Valoració: 10

    feia molt de temps que no passava per aqui i em trobo amb aquesta meravella!
    el trobo genial, felicitats!

    m'ha fet molta gràcia trobar en el teu Ferran al meu :)

    un petó!

  • Hola Gessamí_blau![Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 13-03-2008 | Valoració: 10

    No he dubtat gens de quina seria la botiga. Admeto, aìxò sí, que ho he deduït només perquè havies escrit, a la introducció del text, que l'obra tenia un puntet d'erotisme.

    Al final ens deixes amb la intriga... Quina és, la joguina eròtica? El redactat, impecable com sempre. Més enllà de la correcció gramatical i ortogràfica (no se sí existeix o no "carinyo" en català, però crec que encara que no ho sigui, ens podem permetre la llicència literària de fer servir aquesta paraula que tant fem servir!), més enllà de la correcció, deia, hi ha la redacció literària. Mantens atent l'interès del lector o de la lectora en tot moment i transmets un humor dolç, quotidià i de complicitat amb qui llegeix l'obra.

    El que més m'ha agradat, però, i amb diferència ha estat el final. No només perquè no dius quin és, el regal eròtic, sinó per la subtil però indiscutible genialitat d'aquesta fràse:

    "t'asseguro que després del tren elèctric, aquest és el regal que sempre hauria volgut tenir"

    La simbologia eròtica del tren elèctric dóna peu a moltes reflexions freudianes, jeje!

    Una forta abraçada, Gessamí_blau, i moltes moltíssimes gràcies pels teus comentaris!

    Em clico aquest relat als meus favorits! Insisteixo a dir que l'he trobat sensacional.

    Salut i lletres,

    Vicenç

  • Per la delicadesa...[Ofensiu]
    J.Lluís Cusidó i Ciuraneta | 05-03-2008 | Valoració: 10

    Per la delicadesa que has emprat, m'has atrapat llegint quelcom que es pot dir no llegeixo mai. L'erotisme es un gènere literari que no m'atrau.
    Abans de llegir un escrit, desprès del títol i l'autor sempre miro el temps i la categoria i aquesta darrera cosa en aquest cas me l'he saltat i me'n alegro.
    Has sabut jugar amb les paraules per anar captivant al lector, que si el regal, les petúnies de la terrassa, una amagada dosis d'humor unes elegants frases eròtiques per deixar-nos, al acabar, amb l'intriga de que era el regal.
    No et vull molestar, ja que el que necessita correccions segur que soc jo, però una petita cosa el mot "carinyo" en català crec que no existeix, penso que es afecte o estima, es una llàstima ja que a mi en aquest cas m'agrada més "carinyo" .
    Fantàstic relat Gessamí_blau !

    J. Lluís Cusidó

  • Bona jugada[Ofensiu]
    Unaquimera | 02-03-2008 | Valoració: 10

    He xalat amb el punt d'ironia humorística que té el teu relat i he gaudit amb el to eròtic que has sabut mantenir, discret però evident, sense excessos però ben manifest, amb mà ferma.

    I m'ha seduït el joc a què portes el lector, ja que en el primer paràgraf ja li proposes tota una història no escrita a partir d'unes poques paraules ben col·locades ( "he de fugir sempre de la temptació de comprar-li rés tan personal que pogués comprometre' ) i al final, que el deixes sense saber quin ha estat, en concret, el regal, la joguina...

    Despertar la imaginació, evocar possibilitats, suggerir més que descriure, és tot un art que tu has exercit plenament amb aquest text, que és com la punta d'un iceberg que se sap del cert que es manté amagat!

    T'envio una abraçada com les que a mi m'agraden rebre,
    Unaquimera

  • Sensualitat[Ofensiu]
    Anagnost | 27-02-2008 | Valoració: 10

    Clar, poses els ulls en el relat i ja no te'n pots escapolir, puix que quedes empescat per una xarxa de paraules que disparen l'imaginació i et porten a un món tan ple de sensualitat. Gairebé sents el tacte de la pell en els propis dits, i el perfum del cos aliè pùjant-te fins al cap dels dits.
    Una meravella.

  • Sensualitat[Ofensiu]
    Anagnost | 27-02-2008 | Valoració: 10

    Clar, poses els ulls en el relat i ja no te'n pots escapolir, puix que quedes empescat per una xarxa de paraules que disparen l'imaginació i et porten a un món tan ple de sensualitat. Gairebé sents el tacte de la pell en els propis dits, i el perfum del cos aliè pùjant-te fins al cap dels dits.
    Una meravella.

  • Crítica, eh?[Ofensiu]
    Laia Roca Codina | 22-02-2008 | Valoració: 10

    Moltes gràcies pel teu comentari, és molt dolç i reconfortant.
    El teu relat és encisador, molt agradable de llegir: l'exposició de la història és àgil, equilibrada, amb parades en els detalls petits i subtils que resulten uns tocs exquisits.
    Tens un do innat envejable per a la narració. Ja sé que no sóc ningú per dir-ho però opino que ara hauries de procurar millorar aspectes més "tècnics" com escriure "quan se sent complagut" i no "quan es sent complagut""que mirava" en lloc de "que em mirava"..., com posar ben posats els guions en els diàlegs... I una cosa que sí que m'ha desconcertar és que comences el relat parlant de'n Ferran i acabes parlant amb ell; canviant el to del relat sense que -en la meva opinió- sigui necessari.
    Tinc la intuïció que no et prendràs malament la part més crítica del meu comentari. Tampoc t'ha d'estranyar la meva puntuació perquè només comento textos que m'agraden molt i sempre els hi poso un deu.

  • Amb els cins sentits:[Ofensiu]
    Avet_blau | 21-02-2008 | Valoració: 10

    Sensualment,
    preparant el moment, amb suavitat, poc a poc,
    com serà despres la vetllada;
    amb desig contingut, amb els cins sentits:
    la olor de les espelmes, i el cabell perfumat,
    la vista, amb l'habitació ben preparada,
    la mùsica que apasiona, i el cor bategan
    el gust de la ginebre i de la pell,
    i nomes queda el tacte, de una nit
    que promet intensa, molt intensa.
    Avet

  • en poques paraules[Ofensiu]
    Jimbielard | 21-02-2008 | Valoració: 10

    M´ha agradat molt, m´ha enganxat. ENHORABONA !

  • Atraient...[Ofensiu]
    Naiade | 21-02-2008 | Valoració: 10

    No coneixia aquesta faceta teva de l'erotisme i m'ha sorprès agradablement aquest relat
    tant descriptiu i suggerent a l‘hora.
    Saps fer entrar al lector dins el relat.
    Qualsevol moment agradable de la nostre vida ens pot inspirar per aconseguir relats.
    Segueixes un ritual molt atraient, preparant el terreny amb art i delicadesa, sense oblidar cap detall, impossible que no surti bé. (una mica trapella aquest Ferran eh!)

    Una abraçada


  • realment...[Ofensiu]
    Clar de lluna | 21-02-2008

    ...a vegades és tan complicat fer un regal a la persona que estimes...
    M'ho apunto pel pròxim aniversari!!!

    Una abraçada!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Maria Sanz Llaudet

Maria Sanz Llaudet

54 Relats

906 Comentaris

106495 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
Vaig arribar a aquest món una matinada de ple hivern, un dissabte del mes de gener que em va batejar amb el signe d'aquari, amb ascendent escorpí (ara que ja tenim confiança, us ho puc confessar)
Quan vaig ensenyar-vos el meu primer relat, l'octubre del 2006, us deia que feia pocs anys que havia començat a escriure. Ara ja en fa uns quans més. No sé si en aquest temps he aprés a escriure gaire més del que sabia -que era poc-, però seguiré posant-t'hi tot l'esforç de que sóc capaç i, per fer-ho, rés millor que tenir l'oportunitat de llegir-vos i gaudir d'aquestes històries i vivències que entre tots compartim. Sembla ser que finalment he corregit la meva tendència a posar punts suspensius a tota frase que se'm posava pel davant, però el més important per a mi és que segueixo sentint aquella necessitat que m'empeny a deixar constància escrita de pensaments, vivències, sentiments...
Gràcies a tots, i especialment a aquells que tingueu la paciència de llegir-me. Els que a més tingueu la bona voluntat de comentar-me, doblement agraïda.