Detall intervenció

Per un didal

Intervenció de: iong txon | 20-09-2014

"The English Pacient", un cant a l'adulteri, per bé que molt bellament entonat, tot s'ha d'admetre. El cor de l'home (dit altrament, el "cor" de la dona i el penis de l'home) són òrgans de foc perquè connecten allò físic amb allò espiritual i són el lloc on l'amor veritable d'Adam, el d'Eva i el del Creador s'havien d'haver trobat, si tot hagués anat de bon començament, segons l'ideal de la creació.


Respostes

  • RE: Per un didal
    Fidel Català | 20/09/2014 a les 11:04
    Res no és perfecte, potser era més fàcil crear un cos que una ment i per això hem sortit com hem sortit, i una cosa compensa l'altra, hi ha gent molt guapa i humanament bonica i gent bonica humanament molt lletja. I ja no entro en altres possibilitats.
    • Tens tota la raó transparent
      iong txon | 21/09/2014 a les 18:29
      El cos creix i madura de manera automàtica seguint el Principi, per la força del Principi, de les lleis naturals, tal com ho fan els animals o les plantes. En el cas de les persones ens trobem que la ment espiritual no creix i madura d'una manera tan automàtica sinó a través del compliment, en llibertat, de la nostra porció de responsabilitat. Aquesta diferència, tot i que en la pràctica ens ha portat tantes desgràcies a la humanitat en conjunt, és l'única manera de qualificar-nos per a la posició que hem d'assolir com a senyors de la creació, microcosmos del cosmos i centre d'harmonia de la dimensió física i l'espiritual.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.