VIGOR I TALL

Un relat de: kefas
Petra Kan Manha havia estat cridada pel senyor dels Esquerous a encapçalar la marxa de la tribu pels topants de la història. El seu escut exhibia el vigor del fonoll i el tall de la destral que significava la determinació per alliberar la tribu de les cadenes que la prostraven. Els oracles afirmaven que només amb una força sobrenatural era possible.

A Alcarràs, l'octubre exhibia una tardor neulada, fred i foscor fora de la càpsula on s'havia reunit amb Pedra Mad Shuprema, la líder de la Caspa Imperial, per signar els termes del nou tractat de submissió. Com sempre, havien acordat que cap arma seria admesa i, pel desconeixement de la història i dels estris que la confegiren, el zel dels guardians havia permès que na Petra portes materialment els símbols del seu escut.

En el moment culminant, va demanar efectuar la signatura sobre la línia dels confins de la tribu, per atorgar-hi la força de la terra. Pedra Mad Shuprema hi accedí. Arribada la comitiva a la línia de separació, Petra va agafar el fonoll i se'l va posar a la boca. Mentre el mastegava, aixecà la destral i la clavà a terra. El que va passar després encara encongeix el cor dels més incrèduls. La terra es va esberlar i una clivella de profunditat infinita es va obrir en tota la línia de separació administrativa de la tribu i, tot seguit, s'ompli de magma roent. Cada comitiva es va quedar al seu cantó. La de la Caspa Imperial va fugir cap a la capital, des d'on varen accedir a totes les peticions de Petra lKan Manha, esporuguits per la força inaudita d'aquell pal de fusta que donava la raó als oracles

Comentaris

  • La destral la va trencar. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 22-10-2022 | Valoració: 10

    Hola, Kefas: Ja estic ací altra volta.
    Un relat molt enginyós. On has tret aquesta fantasia? Aleshores, cada comitiva que faça el que vulga, amb les peticions de Pedra Ikan Manha. Bon pronòstic.
    Enhorabona, Kefas. Quan vulgues i tingues temps ja em diràs en la meua pàgina, que en tinc un relat nou. Gràcies.
    Cordialment.
    PERLA DE VELLUT

  • Que bé [Ofensiu]
    Prou bé | 22-10-2022

    Que bé que després d'algunes peripècies hagis tornat amb tota la teva força creativa i el teu saber fer!
    Esperonats per la fantasia hem escrit, uns quants, un relats per al repte. En el teu cas, l'anell del senyor ha encaixat perfectament al dit de la mà amb la que escrius!
    AMB total cordialitat

  • On la venen, aquesta destral?[Ofensiu]
    llpages | 22-10-2022 | Valoració: 10

    Una solució "geològica" per assolir independències territorials, sí senyor. Si obrint la terra a cops de destral en surt un magma que fa de barrera natural, potser que consultem els geòlegs i que aquests es posin a la feina ara mateix, a veure si troben la veta que tot ho separa. La força de la natura per imposar segons quin parer no té aturador, en això estem d'acord, com la teva imaginació, kefas, que no coneix fronteres. Dos minuts de lectura que m'ha fet riure, no puc demanar més.