Vells somnis

Un relat de: Pluja

Quan era més petita, protegida per un caixeta plena de notes bellugadisses, em vas allargar una corda platejada que encara vibrava. Em vas demanar que la guardés, que quan estigués trista la mirés, i llavors ella em somriuria i em picaria l'ullet. Però jo no et vaig fer cas, i la vaig abandonar a les lleixes de l'oblit, entre paraules que cridaven afòniques a una mirada lleugera que mai no va arribar.

Els anys han anat passat, i les tristeses amuntegant. La caixeta plena de pols encara jeu entre els papers adormits que ja han perdut tota esperança. Pot ser si no hagués llençat tan ràpidament la innocència, la màgia de la vida harmònica no s'hagués perdut; i llavors tots dos haguéssim estat feliços.

Ara ja és massa tard. El polsim dels records ha envellit les taques negres, fins que han perdut el seu sentit. Ja no sonen, només fan nosa i mirant-les, a cegues, empassego amb elles. Abans m'ajudaven a aixecar-me, ara em fan caure.

L'oblit les ha arraconat, el temps s'ha escorregut entre els dits dels infants que varem ser, d'aquells infants que s'allargaven somnis embolicats de realitats, i ja mai més tornarà. Ara ho veig clar; ens hem fet grans.

Comentaris

  • Tothom es fa gran.[Ofensiu]
    PoetaMort | 30-05-2005

    Molt bonic. Volguem o no tots ens fem grans i les coses canvien, es deixen enrera.... ens fem grans a acada minut que passa.

  • cada somni...[Ofensiu]
    Capdelin | 18-05-2005 | Valoració: 10

    ens fa morir una mica més i ens fa grans... i llavors, escarmentats pels somnis perduts i molts irrealitzables... ens tornem materialistes, palpables, tocadors, magrejadors de matèria ben visible, compradors i de vegades àdhuc estafadors... ens convertim encara més en matèria orgànica... i els somnis els mata el destí i el futur el mata i programa l'agenda...
    però tu i jo... mai deixarem de ser infants i ens podrem permetre la innocentada de somiar encara...
    felicitats amiga i sòcia eterna...
    ptons i abraçades que volen cap a girona!

l´Autor

Foto de perfil de Pluja

Pluja

58 Relats

191 Comentaris

70996 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Buscar paraules per la biografia d'una persona que no es defineix és com intentar retenir la sorra del fons marí quan la brisa i el sol l'il·luminen.

Tothom té dues cares:

- Riallera, boja, hiperactiva, innocent en el moment apropiat.

- Àcida, abstracte, críptica davant d'un full en blanc.

Fotografia: Fuga en dos colors (Kupka)

Per quan l'avorriment fa de les seves:
Algunes imatges