UNA ALTRA VEGADA NO

Un relat de: Bonhomia
UNA ALTRA VEGADA NO

Interessos socialistes contra interessos populars: això, si ens hi fixem bé, és l'aventura de les eleccions generals des de 1982. Si Sánchez guanya ( i a més necessita a Podemos com a company d'equip ), pot desbancar el partit del fracàs d'Espanya. És d'esquerres, però si parlo d'interessos socialistes, també, és perque tots els polítics tenen una manera il.legal d'actuar.

La Constitució se la passen pel forro dels collons tots els polítics, encara que, és clar, amb diferències. El Rajoy té tot el nas de pinotxo i les esquerres en ténen tres quarts.

Jo no vull veure el tecnocràtic neocapitalisme negociant amb la dreta veneçolana, ni instant a les majories no informades a votar la dreta dels altres països.

Serà Nadal. Rajoy va dir: "Los milagros ya llegarán". I ara ho defensa. Doncs no. Són els de sempre. Espanya té molta influència al món sencer. Una altra vegada no.

Sergi Elias
15/12/2015

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515733 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.