Un moment (Títol esgotat)

Un relat de: Xitus

En Miquel seu a l'autobús, recolza el cap a la finestra: mig plou. L'aforament presenta mitja entrada, i ningú s'ha assegut al seu costat fins fa una estona curta. Sempre és curiós veure com l'ésser humà es distribueix en un autobús de forma dispersa, de tal manera que que tothom quedi sol, tancat en el seu món, sense ganes de fer cap esforç. Això ho ha pensat en Miquel, però si la teva cama frega amb la de la persona del costat, el fet varia substancialment. Ell s'ha desconnectat de la seva desconnexió i n'observa l'evolució. Els seus pantalons es freguen, i sembla que ningú no té intenció d'apartar-se. Als revolts el contacte es fa més evident. En Miquel no li ha vist el rostre, però ja barrina plans de seducció. Algun objecte a terra per una frenada (clàssica situació): "té/gràcies/agafes normalment aquesta línia?/no t'havia vist mai". Mentre imagina, sofreix per que no baixi abans que ell, i que no marxi gaire aviat (després, sinó, tindrà pocs records per a elaborar pel·lícules).

A partir de la conversa anecdòtica, s'aniran trobant regularment, fins que més enllà de l'amistat arribarà la passió. Sexe desenfrenat, cares de plaer.

Bruscament perd l'escalfor a la tíbia. Adéu. Se'n va! Mira el seient de la dreta i és desert. Mira enfront i troba l'únic candidat a baixar a la imminent parada: roba elegant negra, botes de pell, cabells llisos llargs i esbelts, recollits en una cua, ulls clars i una barba fina molt ben retallada.

Definitivament, en Miquel s'acaba d'enamorar.

Comentaris

  • Ei, m'encanta[Ofensiu]
    gypsy | 17-10-2006 | Valoració: 10

    és planer, essencial, transmet perfectament.
    I el final em xiflaaaa!

    smuakkss! Xitusssiiiiiin!

    gyps

  • I encara et diré més![Ofensiu]
    Capità Borratxo | 18-08-2006

    Sí... dius que és curiós com la gent es distribueix al bus, i encara ho és més (de curiós) veure quina gent seu o no al teu costat depenent de la fila que facis... comproba-ho!
    Enhorabona pel relat!

  • Divertit, enginyós...[Ofensiu]
    Puça | 21-05-2006 | Valoració: 10

    quotidià... m'ha agradat molt. Qui no deixa volar l'imaginació al transport públic?
    El títol és genial!

    Petons de puça

  • Un viatge ple de possibles![Ofensiu]
    Unaquimera | 21-05-2006

    De viatgera a viatger: vaja, vaja, les possibilitats que ofereix un viatge en bus... entre jocs de mirades i barrinaments, les possibles situacions es multipliquen: imaginació, endavant!
    A més d'imaginació, en tens altres coses que fan interessant i divertit el teu relat: rapidesa per descriure, agilitat per narrar, idees clares, recursos ben col·locats per expressar amb precisió sensacions, imatges, moments... Molt bé, Xitus!
    Una abraçada amb ganes,
    Una quimera