Un cop més, venuts a Espanya

Un relat de: felden

S'ha consumat la venda. Un cop més, el Principat s'ha venut a Espanya pels seus polítics mentiders. Un grup de professionals sense vergonya, instal·lats en la menjadora i en viure de les institucions i el coorporativisme. Com tenen la vergonya, tots plegats, de trair els seus propis mots? Centrant-nos en els catalans, emperò, la situació és encara més tràgica, amenida pel meravellós espectacle del partidisme: quin Parlament del món aprovaria un text amb el 90% de consens i se n'aniria a mercadejar amb ell? Teníem un projecte que, sense satisfer plenament aquells qui creiem en uns Països Catalans lliures, millorava les condicions de vida de totes i tots els catalans, pensessin com pensessin.
Ara, les engrunes. I sobretot la humiliació de ser un poble en mans de personatges mediocres, manipuladors i demagogs. Com gosen dir que això és un avenç? Evidentment que ho és, si l'hem fet 25 anys després. Però no és això, és la sotmissió a l'amo. Som vertaders esclaus. I ara, durant 25 anys més. Gràcies als de sempre, només resta que ERC s'afegeixi al circ dels despropòsits i acabi donant suport a aquest nyap que ens ve d'Espanya.
Sentir-se impotent per no poder fer res, per veure un poble que seguirà votant-los i una militància que seguirà llepant el que s'hagi de llepar segons l'orientació sexual dels seus dirigents. Per sobreviure així, tirem endavant amb l'eutanàsia. Podríem tenir un país normal, com tothom, i per tothom, i seguim sent una trista província irredempta. La llarga nit del nostre poble sembla que serà la darrera. No hi ha demà.

ps: No tenia ganes de xerrar de política. La meva vida va molt més enllà i sento coses dintre meu molt més importants que tot això. Tanmateix, ho he fet.

ps2: 11feb2006 > 19h Pl Universitat > Barcelona > SOM UNA NACIÓ, AUTODETERMINACIÓ! > www.autodeterminacio.net

Comentaris

  • Escepticisme total, ja[Ofensiu]
    Pols glaçada | 02-07-2010

    Jo pel meu cantó tinc ara un escepticisme destrossat i una poca fe a hores d'ara...
    Vaig ser partidari del socialisme esanyol i català després de l'atemptat de Madrid.
    No sé en què devia estar pensant, una flor no fa estiu.
    Ara estic hibernant adonant-me una mica de la política mundial i l'única cosa que puc pensar és que s'ha perdut completament la transparència si n'hi havia hagut i que davant la crisi tothom protesta. I tot sembla que va igual.
    No és millor guardar el que té un, conformar-se i deixar de protestar? Total, que rebem a canvi de protestar? Jo, poca cosa. Amb algun amic o amiga i pocs diners... si, crec que aquest és el camí correcte.
    I així no hi ha ningú que demani excuses, que les nostres obligacions ja sabem quines són i ens cremen!
    Buscar poca obligació és el truquillo, i anar agafant cultura i llegir de tant en tant el diari, i cuidar-se! Que la gent s'obsessiona amb el que li venen!


  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?