Operació Onze de Setembre - C.E. Almobirres

Un relat de: felden

Companyes i companys de Relats en Català,

A continuació llegireu un dels textos més valuosos de la literatura catalana contemporània, çò és, una Crònica de la Companyia Etílica dels Almobirres.

Sóc en Rom Muntaner, membre de l'Alcohomandància de la CEA i quart en la línia successòria del Nostre Il·lustre Comandant en Cap Roger de Got, ocupant el càrrec de Cronista.

Aquest és el Relat d'una de les Operacions més arriscades plantejades mai des de la CEA, l'Operació Onze de Setembre [O11S].

Almobirres! Barcelona ha tornat a ser etílica un cop més!

Després dels intents de l'Administració de la Ciutat, turca i abstèmia, de posar en perill l'O11S, tot prohibint la glòria etílica inherent en el 1r Torneig de Tret al Policia [www.ajsg.info], els valerosos membres de l'Alcohomandància, Roger de Got, Bernat de Cubatafort i un servidor, amb l'única excepció del Molt Noble Berenguer d'Embriaguesa, de croada a Mallorca, vam iniciar una nit de glòria etílica com poques es recorden. Un cop finalitzada la mani de Gràcia, l'Alcohomandància i els soldats Eloi de les Pivos i el recentment coronat Motet de Lestonnac, amb una colla d'almobirres potencials, ens vam dirigir a sopar a una de les Catedrals de la Festa i la Barra Lliure, el Lactuca de Sagrada Família, encara verge.

La nit no podia anar millor, i a les 12 els nostres fetges ja cridaven batalla batalla mentre cremaven l'alcohol ingerit a tot gas. En Roger de Got es batia contra el personal del Lactuca que gosava privar-nos del beure, mentre ens portava més gots que, un rere l'altre, eren buidats per l'estol almobirra.

Posteriorment, i no sense deixar a les parets rastres de la Companyia, ens vam dirigir a la Forca, fortí etílic com pocs n'hi ha a la Sempre Etílica Ciutat de Barcelona. Allà se'ns va sumar el soldat Martini de Logran i es va coronar a la Lara de Nou Birres, heroïna de la Companyia. La companya Lara va acollir a casa seva els màrtirs Roger de Got i Bernat de Cubatafort, morts en acte de servei, especialment el Nostre Comandant. Així, la festa es va donar per acabada, i n'Eloi de les Pivos, el Motet de Lestonnac i un servidor ens vam retirat a dormir.

L'endemà ens vam retrobar al Monument a Rafael Casanova, on la ràbia etílica esdevingué, amb l'ajuda dels Clot Crew i d'altres individuals, ira patriòtica contra els enemics del Nostre Poble, i amor pels colors que són Religió Oficial de la CEA, juntament amb el Masipisme: el Barça.

Tanmateix, l'011S es va tancar enmig del fervor patriòtic i amb pocs nivells etílics, en part perquè els combatents, exhaustos de la batalla anterior, gloriosa, van preferir de retirar-se al llit nupcial, on els esperaven les seves belles esposes.

Per Sant Hilari, Per Catalunya i Per la Companyia Etílica dels Almobirres!

Desperta Fetge!

Rom Muntaner
Cronista i Membre de l'Alcohomandància

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer