Un cop de sort

Un relat de: Karkinyoli

Aquell dimarts, però, em vaig cansar de conviure amb ella, vaig decidir que no deixaria mai més que la Mala Sort em fes d'ombra, i un cop vaig tancar la porta de casa vaig arrencar a córrer. Necessitava perdre-la de vista per sempre, necessitava que m'oblidés, desitjava, com mai no havia desitjat, que anés a viure a casa d'alguna altra persona. Esbofegava, trencava carrers i esquivava persones, però ella em seguia d'aprop, la mala bèstia corria i somreia mentre el meu cor centrifugava com una rentadora vella dins el meu pit. Vaig pensar que hauria de deixar de fumar...

Em vaig colar al metro, i un cop a les escales, la Mala Sort, va fer que em trepitgés el cordó de les sabates, vaig rodolar escales avall fins a l'andana. Em vaig trencar una cama, em va quedar la cara com un mapa i vaig rebre una cossa a les costelles. La Mala Sort havia ensopegat amb el meu propi cos i va caure a la via, malgrat tot, somreia, podia estar segura que no tornaria a intentar ficar-se al meu llit.

Un ambulància em va dur a casa. Hauria de fer respòs absolut durant tres setmanes.

Coixa, adolorida, ridícula però contenta vaig anar directa a l'habitació, em vaig mirar al mirall i la noia que tenia al davant em va dedicar un somriure, cínic i burleta.

Comentaris

  • Història amb bucle[Ofensiu]
    Unaquimera | 19-06-2008 | Valoració: 10

    Retrobo en aquest relat aquella ironia tan teva que ja havia degustat abans ens altres textos; suposo que queda clar que m'agrada i per tant, llegeixo amb ganes.

    Dins del joc surrealista del començament, la narració transcorre per camins alternatius, però curiosament versemblants.
    En arribar al final, però, quan la lectora pensa que ja ha copsat la jugada, l'autora diu la darrera paraula... i queda en l'aire, ben delineat, aquell somriure tan especial, tan intrigant... que inicia una altre bucle de la història!
    Bon recurs aquest!

    T'envio ara mateix una abraçada plena de desitjos de bona sort per a tu,
    Unaquimera

l´Autor

Karkinyoli

33 Relats

52 Comentaris

29560 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Ara ja us puc dir que vaig néixer el 10 d'abril d'un any que acaba en 4. Sempre he estat àries, i fa uns anys, vaig esbrinar que el meu ascendent també és àries. Des d'aleshores, que m'he permès ser un pèl més nerviosa per no haver de contradir els astres.
Vaig estudiar filologia i treballo a aquell lloc que tothom critica. Sempre he estat a Sants on m'agradaria poder-hi tornar sempre .Espero que gaudiu de mi amb les meves paraules i us oblideu dels fruits secs que porto a dins.