TU I JO

Un relat de: Maria12
Les ones es mecen suament sota el sol estiuenc, acaronant la sorra amb un murmuri constant que ens embolcalla com una melodia tranquil·la. És en aquests dies càlids que el cor s'obri com una closca i ens permet sentir l'amor en cada raig de llum que acaricia la pell.

Tu i jo ens trobem en aquesta platja daurada, envoltats de colors vius i perfums marins. Els nostres cors bateguen al compàs de les ones, com dos navegants que es perden en l'infinit blau de l'oceà. Les nostres rialles es barregen amb el soroll de les gavines i els vaixells que naveguen a l'horitzó.

Els dies s'allarguen com si el temps volgués congelar aquest moment perfecte, on només existeix el tu i jo, la mar i l'amor que ens uneix. Cada instant és una petita eternitat, plena de promeses de felicitat i aventures compartides.

Amb cada besada, sentim com el calor del sol s'entrellaça amb la frescor de l'aigua salada, creant una fusió única que ens embriaga i ens transporta a un món on només importa el present. És en aquests instants màgics que descobrim la veritable essència de l'amor: la capacitat de perdre's en l'altre i trobar-se a un mateix alhora.

Així, entre abraçades i paraules tendres, deixem que els dies d'estiu ens envoltin amb la seva calma, recordant-nos que el millor regal que podem tenir és la companyia de l'ésser estimat, compartint cada instant com si fos l'últim i creant memories que perduraran per sempre en els racons més secrets del nostre cor.

Comentaris

  • Companyia amorosa[Ofensiu]
    Helena Sauras Matheu | 06-06-2024 | Valoració: 10

    Bon dia, Maria12:

    En aquest text realces l'amor on només importa el Tu i el Jo en un paisatge idíl·lic de mar i d'estiu. Què important és sentir-lo i compartir-lo entre tots dos! Tot l'instant es converteix en màgic i s'ha d'aprofitar.

    Una abraçada i continua escrivint,

    Helena

  • Tendresa....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 04-06-2024 | Valoració: 10

    i una gran sensibilitat en un entorn idoni, que l'amor transforma en pura màgia. Tu, jo i el moment.

    Un relat preciós Maria12.

    Rosa.