TRESOR

Un relat de: Manperale
Vaja per davant que mai no he tingut un lligam especial amb cap objecte. No confie en la sort, l'efecte antiestrés ni el vessant terapèutic, pel que fa a la confiança i sensació de protecció, que els atribueix algunes persones. Tampoc no soc gens maniàtic, ni supersticiós, ni crec en la màgia ni en misterioses malediccions.

Amb aquests precedents, comprendreu que no entengués res del que explicava qui posà l'anunci al fòrum d'internet de l'agència de viatges on treballe, demanant ajuda per a trobar un anell, amb no sé quines estranyes propietats, extraviat durant una de les excursions; ni la vehemència amb la qual referia el martiri d'una addicció més aviat pròpia d'un ionqui: parlant d'inseguretat, por a l'absència i malastrugança. Amb aquesta simptomatologia lligada a la pèrdua d'un anell, cosa que l'acostava més a la follia de qui surt dels enderrocs de Mordor que a algú que està en els seus cabals, no fou estrany que ningú fera cas ni respongués la seua crida.

Caldrà ser més intel·ligent, llavors, més discret. Jo deixaré un missatge al grup de whatsapp del sopar que férem dissabte passat –fou en tornar a casa que el trobí a faltar–, i apel·laré als sentiments dels comensals tot dient que es tracta d'un record de família sense més valor que el purament sentimental. A veure si tinc sort i sona la flauta. Que fa dies que no menge, no dorm ni vaig a treballar, tancat a casa amb l'angoixa d'un buit que no em deixa viure.

I és que de veres que no entenc aquesta obsessió malaltissa que em devora. Ni com és que en lloc de penedir-me de no haver-te tornat de seguida per tal d'estalviar-me aquest patiment, el meu cap només treballa en trobar la manera de recuperar-te al més aviat possible, parlant amb mi mateix amb aquesta veu aliena. Tresor.

Comentaris

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats