Gènesi

Un relat de: Manperale
Havent arribat a l'òrbita del planeta, el protocol d'aproximació gestionat per l'ordinador de la nau nodrissa tocava la seua fi. La tripulació havia eixit de la hibernació abans de l'entrada en una atmosfera que els escàners confirmaven respirable. No només això, totes les lectures certificaven allò que tothom esperava en iniciar la missió: les condicions del planeta, les similituds amb la Terra del qual feren que es batejara com a Terra Nova, confirmen la idoneïtat per a la vida humana.

La inspecció de la zona a la recerca d'un lloc on aterrar i la suspensió de la hibernació del passatge: uns centenars d'homes i dones per nau, disposats a deixar-ho tot per a embarcar-se en aquesta aventura, donarà pas a la fase d'assentament. En aquesta, l'establiment d'una base permanent, la presa de tota mena de mostres del planeta i la tornada a la Terra de la tripulació de la nau, seran el preàmbul de l'enviament de noves naus que encetaran la colonització d'aquest nou món, completament verge, on poder continuar l'expansió terrestre lluny d'un planeta exhaurit i ple de les cicatrius d'unes ferides certament incurables.

Però el guió previst ha fet fallida quan, de sobte, el passatge ha iniciat una revolta inesperada. Els colons s'han apoderat de les naus per la força, han mort les tripulacions i han destrossat els ordinadors, inutilitzant-los per a anul·lar qualsevol mena de comunicació amb la Terra. Tot seguit, assegurat el seu aïllament, s'han despullat, desprenent-se de qualsevol rastre de civilització i fent una pira a la qual han botat foc, provocant un incendi que ha començat a cremar-ho tot.

En abandonar les naus, una agradable sensació de calidesa ha rebut els seus cossos nus. Corrien cap a un bosc proper quan s'han activat els detonadors que han fet esclatar les naus, deixant-los a soles en un món ignot al qual s'han endinsat decidits sense mirar enrere.

Comentaris

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats