L'ENTITAT REFLECTIDA N°42

Un relat de: Manperale

Com tothom sap, cada persona té una quantitat limitada d'imatges al mirall. No reflexos, sinó allò que hem acabat anomenant entitats reflectides. Descobertes en constatar que la còpia que fan els miralls de l'original no està limitada a l'aspecte i edat física del model, sinó que també capturen l'estat anímic i mental conferint-les una naturalesa perenne i reemplaçable, la seua existència ha sacsejat no poques teories científiques.

El cas és que, per molt inversemblant que resulte, l'entitat reflectida n°42 d'en Joan Vilapomades –acabadeta d'estrenar– s'ha enganyat aquest matí: Quan en Joan ha anat al bany, ullerós i mig adormit com cada dia abans d'anar a treballar, el seu reflex hi ha aparegut amb la cara de dilluns. Aquest fet irrellevant haguera passat inadvertit si no fos perquè dimarts, que esperava la visita d'un client important, en Joan s'havia afaitat curosament i avui és dimecres.

Un estremiment de la imatge del mirall denotava l'inusual de la situació. No hi ha cap referència d'una errada semblant ni de la conseqüent reacció de l'amfitrió. Però, siga per estrés, cansament o allò que també havia afectat mentalment l'entitat n°42, la sort ha fet que en Joan Vilapomades també se n'oblidés; amb la qual cosa, i després de mirar-se una estona la cara amb desgana, ha agafat el gel amb àloe vera, una maquineta nova i ha començat a afaitar-se amb precisió una barba inexistent.

Comentaris

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats