L'enviat

Un relat de: Manperale
La imminència de la visita porta de bòlit al personal de la Residència. Pensen que no ens n'adonem. Clar, com som majors no ens assabentem del que passa. Ha! Que pensen el que vulguen, però a nosaltres no se'ns escapa res, però res, eh? Que últimament "Ràdio-Resi" funciona millor que el CSID.

El cas és que tot el guirigall que tenen muntat és perquè hui esperen la visita d'un inspector de Conselleria. Que jo diria que tampoc no hauria de ser motiu per a aquest enrenou. Trobe que tothom està content amb el funcionament del Centre i fa l'efecte que no hi ha res a amagar. Ara bé, pel que se sent, l'inspector ve precedit d'una fama més que merescuda. I no per mala persona, però sense arribar a dir que siga portador de mala sort, de bona sembla que deixar-ne, no en deixa, si de cas sempre se n'endú una miqueta. L'inspector Malastruc, li han tret de malnom. Que ja és mala llet.

Però clar, a la Residència hi ha gent amb més tecles que un piano així que de sort, precisament, no estem per a desfer-nos-en ni d'una miqueta. Vaja, ni una, ni mitjà, ni cap. De manera que ací ens tenen, donant-nos dosis de reforç dels medicaments i traslladant els més delicats a la planta de dalt. La qual cosa no ha fet més que avivar la flama dels addictes a les conspiracions, que també en tenim, anunciant de rogle en rogle que tot és un complot, una maniobra premeditada del Govern per a desfer-se de nosaltres i alleugerir la despesa de les arques públiques en estalviar-se pensions i ajudes.

En fi. Probablement tot això no serà més que enraonies, xafarderies sense trellat. Però fa què pensar que la directora –l'única que ha parlat amb l'inspector per tal de concertar la visita–, haja trucat a primera hora dient que farà el que puga per a vindre a rebre'l, però ara per ara, un virus estomacal especialment actiu no la deixa eixir del bany de casa.

A veure, que segur que allò de les cagaleres serà pels nervis de la inspecció però... i si no?

Comentaris

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats