Tot jugant...

Un relat de: boigboig

Avui plou. Plou sense parar. Des que m'he aixecat ha estat plovent amb insistència, i al mas m'he quedat sense res per fer. No podia anar a segar. No podia posar a assecar els camagrocs ni les trompetes de la mort. No podia treure a passejar les vaques, que avui s'hauran d'estar tot el dia a l'estable. Així que m'he decidit a dedicar-nos un dia. Per jugar una estona.

Primer he preparat el que ja sabia que necessitaríem: un vímet del salze que hi ha al camp de sota, un tronc d'alzina ben gruixut per a posar a la llar de foc (no volem pas tenir fred, oi?), un pot de mel d'aquella que a tu tant t'agrada, i, clar, el vestit de cuir negre que varem comprar l'últim cop que varem estar a la capital.

Quan has arribat de treballar a la granja de porcs t'estava esperant, nua menys per la cotilla de cuir, amagada a dalt a les golfes. Tu no m'has vist, i jo he hagut de fer-te lluernes amb un mirallet mentre llegies tranquil·lament el diari. Fins que has mirat cap a dalt i m'has vist tota preparada.
Has pujat amb mig somriure a la cara. Jo t'he donat la vara, com a tu t'agrada, amb la boca. I m'he gira d'esquena, ensenyant-te el meu culet, preparada. Mentre m'acaronaves amb el vímet, i després quan em començaves a clivellar la pell amb ell lleugerament, jo m'he anat mullant tota només de pensar la tarda boja que ens esperava. Després t'has tret els pantalons, i te l'has empastifat ben bé amb la mel. Ja saps com em torna de boja la seva dolçor! Sobretot si està barrejada amb aquell gust entre àcid i agre que desprens....

A fora seguia la pluja. Però ja res ens importava.

Comentaris

  • Intens[Ofensiu]
    aiguademar | 04-01-2006

    moment de lectura. M'ha agradat molt. Juganer, amb un punt picant. S'ha dit tot sense dir res. Molt bò, i el final preciós :_)


    una abraçada!

  • hahaha[Ofensiu]
    quetzcoatl | 13-12-2005 | Valoració: 10

    El teu repte ja em va encantar en el seu moment. Fas bé de publicar-lo. Aquell, qui el va guanyar...? hehehe.

    I parlant de l'art de reptar, t'he fet un repte mediocre perquè demà no puc guanyar que tinc molta feina. Tot això vol dir que un altre dia estaré més inspirada. Molts petons guapíssim!!

    m

  • No m'ho esperava...[Ofensiu]
    filladelvent | 12-12-2005

    El boigboig m'ha sorprès al final, oi tant...

    A fora seguia la pluja. Però ja res ens importava.

    Ostres, un final poètic i tot! Quasi d'aquells de plorar! hehehe, que dolenta que sóc...

    Ara en serio: m'ha agradat, em té intrigada sobretot una cosa: d'on treus aquesta imaginació desbordada, com l'alimentes aquesta capacitat teva?

    Ja m'agradaria a mi tenir aquesta imaginació que tu tens...

    A reveure,

    -Filladelvent-

  • Imaginació al poder....[Ofensiu]
    angie | 11-12-2005

    Un relat eròtic-festiu que bé podria tractar-se d'un guió per a un film d'aquest génere.

    Comparteixo opinió amb la resta, ja veus a tots ens agrada...

    angie

  • Concret,...[Ofensiu]
    rnbonet | 11-12-2005

    ....amb detallets inesperats i irònics, ens endinsa en una sensualitat/sexualitat "camperívola" amb flaires de eròtica pagesa amb influències televisives.
    Ben portat, el repte!
    Salut i rebolica!

  • Visca la imaginació.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 11-12-2005 | Valoració: 10

    Molt bé boig. Redacció perfecte. Imaginació sexual, que bona falta fa a la vida. Una proba més del fet que els reptes ens afuen l'estil.

l´Autor

Foto de perfil de boigboig

boigboig

33 Relats

192 Comentaris

152181 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Si penjo els meus relats aquí, tonteries que escric per a treurem l'avorriment, és per què em critiqueu. Per que digueu el que us sembli...
Des de això és una merda , fins a abans de penjar res apren a escriure .
Però preferiria si podeu fer alguna crítica constructiva.... Per anar millorant... poc a poc.