Parafílies II: Helixofília

Un relat de: boigboig

Tinc tres-centes amants. Em direu que és impossible, que potser n'he tingut tres-centes, però mai totes elles alhora. Però us ho ben prometo: tinc tres-centes amants i m'allito amb totes elles al mateix temps.

De fet, la paraula allitar-se falla a l'hora de descriure exactament la realitat. M'explico: una sessió amb totes elles necessita una preparació llarga i meticulosa, des d'una habitació que tinc especialment preparada amb les parets i el sostre folrades de plàstic, fins a l'elecció del millor moment. I és que a elles els agrada pujar per les parets, i, a vegades, llençar-se a sobre meu des de dalt de tot! També sé que els millors moments són els dies de lluna plena, i, sobretot, després d'un aiguat.

Jo em poso al mig de l'habitació, completament nu i humitejat (els encanta trescar per damunt de la meva pell mullada), i després les deixo sortir, com si obrís la tapa d'un tresor. Sovint les ajudo a enfilar-se damunt meu, al mugrons, al ventre, al sexe...

Elles em comencen a bavejar. I com els agrada bavejar-me! I a mi m'encanta tenir tot el cos untat de les seves babes, relliscós i lluent. I quan comencen amb el penis, dues, tres i fins hi tot quatre d'elles alhora, sovint em deixo anar i el semen em brolla incontrolable.

A vegades, elles aprofiten per fer-se l'amor al meu damunt: s'arrapen una amb l'altre, capiculades, i es comencen a recaragolar amb èxtasi mentre es llancen dards.

Potser algú em dirà que utilitzo el femení equivocadament, que hauria de descriure-les com a mascles més que com a femelles. Però esteu totalment equivocats. Totes les Helix Aspersa són femelles que ja mai més necessitaran de mascles.

I és això, potser, el que les fa tant desitjables!




Comentaris

  • M'ha agradat[Ofensiu]
    Xantalam | 26-05-2008

    Sobretot m'ha sobtat per la força de les imatges, tremendament sensuals. Està ben construït, el·laborat i amb un final bó. Reconec que en imaginar-ho m'ha fet bastant de fàstic, però ja és aixó, no?
    Una abraçada,
    Xantalam

  • m'has fet buscar...[Ofensiu]
    perunforat | 19-01-2008

    el mot "Helix Aspersa" no sabia pas què collons era!
    Sense saber què d'entrada sembla el gran desig sexual de molts homes...però vist el significat em sembla que més d'un els prefereix a la llauna!
    Com diu el significat de la paraula "parafília", que també l'he hagut de buscar, qualsevol mena de tendència sexual pot ser motiu d'un relat curiós, d'enginy i amb to d'humor!
    Arreveure!

    Perunforat

l´Autor

Foto de perfil de boigboig

boigboig

33 Relats

192 Comentaris

152169 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Si penjo els meus relats aquí, tonteries que escric per a treurem l'avorriment, és per què em critiqueu. Per que digueu el que us sembli...
Des de això és una merda , fins a abans de penjar res apren a escriure .
Però preferiria si podeu fer alguna crítica constructiva.... Per anar millorant... poc a poc.