Tornar a començar

Un relat de: martaplanet
Els pensaments s’entrecreuen fàcilment, es mouen aquí i allà, s’entortolliguen i es perden en la llunyania de la ment, és fàcil que desapareguin de la teva vista i no els tornis a veure fins al cap de molt de temps, i potser no els tornes a veure mai més, però això no és dolent, a vegades que una cosa desaparegui per sempre és encoratjador i nou.
Però no és d’això del que volia parlar, tornem a començar tal i com diu el títol d’aquest relat.
TORNAR A COMENÇAR, són molt fàcils de pronunciar aquestes tres paraules, però, en canvi, és molt difícil de realitzar l’acció a la que evoquen. Ho puc afirmar perquè és el que estic fent ara mateix, aquí, en aquest moment, estic tornant a començar a Relats en Català. No ho dic com a una cosa bona, ni tampoc com a una cosa dolenta, és el que és i ja està, però ho suposava fàcil, creia que escriure era part del que jo era, i no és tan fàcil com ho recordava. Abans m’asseia i en un instant aconseguia un relat que m’agradava, que em feia sentir millor, que era tal i com el sentia dins la meva ànima, i en canvi ara m’assec i res m’agrada, escric i reescric, i amb massa facilitat llenço aquelles paraules que en el passat m’haguessin semblat molt importants. I és en aquest moment en que m’adono que he canviat, que per bé o per mal he madurat i ja no sóc qui era, i em trobo a faltar.
He tornat a començar aquí a RC perquè vull ensenyar al món o, més ben dit, a mi mateixa, que ja no sóc qui era, i que no sóc ni millor ni pitjor, sóc diferent, amb més vivències, una visió menys egòlatra i una forma nova d’escriure. He tornat aquí perquè a Relats en Català és on, en certa manera, vaig descobrir qui era, i ara que sóc una persona nova crec que és el moment de redescobrir-me.
Vull tornar a començar a RC, i espero que la meva rebuda sigui tan bona com ho va ser en el passat.

Tornar a començar mai és fàcil, però crec que mereix la pena intentar-ho.

Moltes gràcies per llegir aquest relat, espero que aquesta tímida lectura animi a algú a tornar a començar alguna cosa que va deixar a mitges, i també espero que aquest relat sigui el primer de molts més.

Comentaris

  • Endavant![Ofensiu]
    Josep Maria Panadès López | 08-01-2014 | Valoració: 8

    A partir d'aquest relat biogràfic m'he endinsat en els teus últims escrits, tot i que he dubtat per allò de "juvenil", adjectiu que només tinc en la meva ment, i m'ha agradat molt el que he llegit. Així doncs, torna a començar, si vols, perquè el què facis només podrá ser millor. Endavant!

  • Gràcies[Ofensiu]
    Relataire Mouki | 06-01-2014 | Valoració: 8

    Gràcies per haver escrit aquest relat. Ha sigut l'empenta que necessitava per a tornar a començat. :)

  • M'han agradat[Ofensiu]
    magda | 06-01-2014

    els teus contes d'abans i crec que, encara que volguessis, no podries deixar d'escriure, ho tens ben endins. I ho fas molt bé.

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

100857 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.