S'havia tallat els cabells

Un relat de: martaplanet

La seva mirada era dura i aspre. Uns iris grisos et miraven com si no fossis res més que una molesta pedra enmig del camí, però una molèstia tan petita i patètica que no val la pena perdre energia apartant-te. Els cabells negres li queien sobre les espatlles com cascades de tinta, llisos i perfectes. I, abans de que poguessis fixar-te en la seva pell morena, les seves mans àgils o la seva cintura esquifida, els ulls et tornaven a cridar per endinsar-te altra vegada en un rebuig odiós. I, al final, decidies deixar de mirar-la abans de que aquella aura màgica tan seva que l'envoltava et convertís en un insecte més de la seva cort estúpida.
Però aquells capaços de travessar l'encanteri del seu cos podien observar les plomes negres i enverinades que li embolcallaven el cos i la convertien en una autèntica harpia amb la seva pell esquerdada i fastigosa. La boca se li allargava en un bec rapinyaire de color gris pedra i les cames se li escamaven per convertir-se en unes potes de falcó.
Però s'havia tallat els cabells i, així, havia perdut els seus poders inhumans, i el seu regne s'havia enfonsat pel seu propi pes.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

102147 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.