L'odio

Un relat de: martaplanet
L’odio amb totes les meves forces. Em fa tan de fàstic que vomitaria tres mil vegades i encara no em sentiria millor. Només de veure’l sento com se’m remou l’estómac, només d’escoltar-lo tinc unes ganes boges de clavar-li un milió de ganivets, i encara en serien pocs.
L’odio, l’odio, l’odio. Maleït sia com l’odio! I no vull odiar-lo, no d’aquesta manera que fa que sigui algú massa important en la meva vida perquè, si ell no existís, a qui odiaria fins al punt de desitjar destruir el món perquè deixés d’existir?
L’únic que vull fer és oblidar aquest odi, oblidar a aquest home fastigós, repugnant i horrible. Simplement vull ignorar-lo, però, com es fa això? Com puc fer-ho per oblidar a algú que em produeix tan de fàstic, tanta repugnància, que em fa oblidar la resta de persones que hi ha al món?
I l’odio. I no puc aguantar més, I necessito matar-lo. Però no puc perquè, si ell no existís, a qui odiaria?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

100853 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.