Torna'm els orgasmes

Un relat de: Tanganika
El va veure pasturant pels carrers del barri antic, exhibint una asiàtica rostre com lluna plena i ben joveneta. Baixeta, com ell. A la Mireia se li van encendre els ulls. Va aturar-los enmig de la calçada, va cridar:

-Torna'm els orgasmes!

La nipona no entenia aquell llenguatge, però sí la fúria amb que era emès. La va sacsejar tan vibracionalment que va notar com els clímax assolits amb en Carlensi Maure li fugien i, de resultes, la japonesa es va desmaiar, víctima del desplaer. És clar que aquelles sensacions no pròpies no eren pas les que la Mireia exigia. Ella volia recuperar les seves. Així, quan va notar que les de l'altra dona s'escapolien...almenys es va sentir una mica... satisfeta. En Carlensi Maure, destarotat per formar protagonisme d'aquella escena en plena via pública, entre tafaners transeünts ja dissimulessin ja fossin de mirar-los descaradament i a un pam, va estossegar, va ajupir-se per revifar la Soyaka i, mentre amb el cap feia un gir per no veure la Mireia, de la seva boca de llavis el superior ordinari i l'inferior molsut van escapolir-se uns mots sibilants entre dues dents separades, centrals i a la part de dalt, que cap ortodòncia havia pogut unir:

-Sssshi, fote-te'lsssshhh pel cul!

La Mireia va experimentar una potent i estimulant introducció gasosa, com tirar pets paradisíacs al revés. Agraïda no, però amb el cap ben alt per haver obtingut el que li pertanyia, deixà la parella (i la multitud) plantada. L'ambulància ja es feia sentir, l'ambulància d'ajudes mitjanes i petites (la Soyaka era menuda) sonava atansant-se.

Comentaris

  • Tràfic[Ofensiu]
    Montseblanc | 01-05-2020

    Aiiii si els orgasmes es poguessin recuperar, i tornar a regalar, i prendre fins i tot, una i altra vegada, amb la facilitat que es veu al teu relat, hi hauria un tràfic de plaer a escala mundial hahaha.

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133171 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).