T'odio

Un relat de: martaplanet

Tinc ganes d'arrancar-me la pell, de sentir el dolor del món, de veure la meva sang regalimar entre les rajoles de la seva habitació. Com puc ser tan estúpida? Com m'ha pogut encegar tant aquest odi que m'ha corromput des de sempre? Podia odiar-la, podia envejar-la, podia imaginar mil maneres de matar-la, però fer-ho? Quina raó m'ha dut a acabar amb la seva vida? No hi tenia dret, no tenia dret a negar-li el que tenia, el que havia de tenir.
Deixo el ganivet moll de sang sobre la taula de l'habitació i m'assec sobre el seu llit.
I ara? No tinc res a fer, arribarà la gent, m'assenyalaran amb el dit i cridaran el meu nom com a sinònim d'assassina, però sempre hi havia una altra possibilitat. Ningú ha sabut mai aquest odi que covo en el meu cor des que l'havia coneguda, aquest odi que cada dia creixia més i més, paraula rere paraula que ella em deia.
Premo els punys. Fins i tot ara que era morta l'odi seguia vigent en la meva ànima. Tanco els ulls i començo a respirar profundament. Necessito pensar, he de fer alguna cosa perquè no creguin que jo sóc culpable d'això.
Torno a obrir els ulls i, instantàniament, dirigeixo la mirada cap el cadàver que està estirat sobre la catifa. El pols se m'accelera i la mirada se m'enfosqueix, l'odio ara i sempre, l'odi que sento per ella no desapareixerà mai en la meva existència. Somric, ara ella jeu morta a la catifa, he aconseguit el que sempre he volgut, no? Però, és clar, el preu de tot això serà molt alt, massa alt per mi, m'estimo la meva llibertat per sobre de tot i tothom, i ella me l'havia pres, m'asfixiava, em matava per dins, i la meva única manera d'escapar era amb l'odi.
Sospiro. He de trobar una manera de sortir d'aquest embolic, de no ser assenyalada com a culpable. Una altra vegada els meus ulls es dirigeixen cap el cadàver, torno a sentir aquell odi que tantes vegades he amagat, que tantes vegades he parat, que amago dins el meu cor i la meva ànima com un tresor que només jo puc posseir, un tresor que només produeix dolor i temor.
I ha sigut llavors que he començat a plorar. Ploro llàgrimes de tristesa i d'alegria, de ràbia i de por. Sentiments contraris i iguals s'entortolliguen els uns amb els altres i fan humitejar els meus ulls, em fan plorar sense saber exactament perquè, però el pitjor de tot és que molt endins de la meva ànima se perfectament perquè ploro, al cap i a la fi la noia que jeu a terra morta era la meva millor amiga, almenys això era el que pensava tothom. Potser per mi significava alguna cosa, ella? A més a més de l'odi, hi havia algun altre sentiment?
Aparto els ulls del cadàver. No, per ella només tenia odi, aquest odi que segueix bullint dins la meva sang, aquest odi que em perseguirà tota la eternitat.
Em miro les mans, les tinc brutes de sang. Alguna cosa es remou dins meu revelant-se contra aquest odi que no em deixarà mai. M'aixeco i torno a agafar el ganivet.
Vull fer fora aquest odi!
El clavo una vegada i una altra en el cos d'ella, sense descans, sabent que ja era morta, crido, ploro, necessito que aquest odi marxi! Amb ell seguiré sense la llibertat que tant desitjo!
Paro. El seu cos està totalment mutilat per les meves mans. Em fa por admetre que l'odi segueix estant dins meu, però se que és així.
M'adono que només hi ha una solució, la més fàcil, la més difícil. Agafo el ganivet amb força i decideixo que només aquest solució és vàlida pel meu dolor.
La primera va ser horriblement dolorosa, la segona va augmentar el dolor, la tercera, en canvi, va fer que disminuís, i la quarta, la quarta va acabar amb la meva vida.

Comentaris

  • Bon plantejament...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 14-02-2008 | Valoració: 10

    i un bon final. L'odi no pot marxar tot i havent mort la persona que odiava, perquè l'odi és un sentiment i com a tal viu dins nostre si li donem permís. Per tant, el suicidi és lúnica alternativa que troba.
    Felicitats i una abraçada

  • per cert[Ofensiu]
    Bernat J | 14-02-2008


    Per cert, que quedi clar que t'he posat un 9 perquè tot i que et mereixeries el 10, jo mai poso deus perquè res ni ningú és perfecte.

    en fi, ja t'anire llegint

    julià.

  • sulim..[Ofensiu]
    Bernat J | 14-02-2008 | Valoració: 9


    Impressionant la manera amb que descrius els espais. I els sentiments que sent la teva protagonista i la manera que té de solucionar els seus problemes interiors. I la frustració que sent quan veu que l'odi no s'acaba... i com arriba a la conclusió que la manera d'acabar amb aquest odi és acabar amb ella mateixa. I el que sent quan es suïcida... perquè tots sabem que els sentiments propis no s'acaben fins que un mateix mor. I fins i tot algunes persones mitjançant les seves lletres, les seves pintures, les seves creacions o els seus descobriments, han aconseguit fer perdurar certs sentiments després de la mort. Perquè, només que una persona recordi aquells que ens han deixat amb el pas dels anys, aquestes persones continuaran sent al nostre costat. Només es tracta de viure més enllà dels somnis, ho has provat? La vida és més senzilla quan somies. Fins i tot més senzilla i fàcil que la que viuen els conformistes aquests que com que ja tenen diners no els importa com visqui l'altra gent i com visquin ells mateixos. Però compte! No pots viure permanentment en un somni, perquè quan menys t'ho esperis et donaràs un cop, i aquí a la vida, els cops fant mal.
    Benvinguda al món real.

    una abraçada relataie

    julià.

    P.D.: uf.. pobre, m'he passat ho sé, però a vegades a un li bé la inspiració i va d'un tema a l'altra i de l'altra a l'un.

  • Martaa, [Ofensiu]
    escenciadetaronja_ | 13-02-2008 | Valoració: 10

    ja t'ho he dit, agradar-me és poc. Quan me'l vaig llegir vaig notar la necessitat de dir-te: "Uaaaaaalaaaa!!!" Però ja eres a dormir... :(
    Bé, això, que està molt ben escrit i saps explicar perfectament l'odi que sent, les ganes de matar i, més tard, el desig de llibertat que creu que se li prendrà si la descobreixen, tot i que jo crec que deu ser mala conciència, en el fons. Les rajoles de l'habitació tacades de sang, l'explicació de cada punyalada...
    Sanguinari, sàdic... però genial ;)
    Petonss!

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101153 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.