TATOO

Un relat de: Jaumedelleida

TATOO (màxima perplexitat)

El noi, per no dir ja una persona ben adulta, aparentava ser de raça blanca, i dic de raça blanca perquè de tant tatuat que duia el cos, l'únic que se li distingia de color clar, eren els seus globus oculars, i part de la dentadura, i dic també part, perquè les caries i l'enfoscament a causa del tabac, deslluïen la blancor del marfil original de la majoria de peces dentals. Aproximadament, deuria pesar només uns 50 kg., i dic deuria, perquè caldria descomptar-li almenys uns 2 kg de ferralla dels pírcings que duia clavats arreu de la seva geografia dermatològica visible, i intueixo que encara molt més, la del seu interior més íntim.

No m'explico doncs, la contrarietat del Sigfredo (popularment conegut com "El tatoo") quan vaig veure que se'l duien desmaiat a urgències, quan en un estand firal un grup d'atractives infermeres de la Creu Roja, van poder convèncer-lo per a fer-li una extracció de sang, en un acte completament altruista, o més ben dit, de generositat ciutadana.

Per això no entenc pas, ni m'explico encara a hores d'ara, com una simple punxadeta a la vena humeral del seu avantbraç provoqués en aquell xicot el desmai en qüestió.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

371119 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com