Tant de bo

Un relat de: Nyaelven

Fa més d'una setmana que no parlo amb tu, estàs connectat, però ets a la feina i no t'obriré per parlar perquè no em contestaràs; esperaré a que sigui l'hora de plegar, si és que encara hi ets. No vull que pensis que estic tot el dia pendent de tu. Vull que em trobis a faltar.
Sé que podria deixar de parlar-te, em costaria però al final t'oblidaria. Tant de bo t'oblidés i tu t'adonessis que em trobes a faltar, que necessites que et molesti. Tant de bo t'adonis del que vols abans que sigui massa tard. Tant de bo m'obrissis tu per parlar, només per variar. Tant de bo pogués dir-te tot el que escric en aquests relats, escrits en una llengua que tu no entens per assegurar-me que no els llegeixes. No et puc deixar marxar encara.

Comentaris

  • El trobe encara...[Ofensiu]
    rnbonet | 24-06-2008

    ...juvenil. O siga, que pots continuar classificant-los així.
    El que m'ha sobtat ha estat allò de la 'llengua que no entèn". I no seria millor dir-li-ho en aquella que sí sap?
    Salut i rebolica!

  • bon dia!!![Ofensiu]
    lienu | 16-06-2008 | Valoració: 8

    a vegades es molt difícil pendre decisions que al final ens poguem arrepenedir.... es com quan juguem amb els petals de la margarida: m'astima, no m'astima, amb el cor engoixat (tot i que no deixa de ser un joc de nens) per si surt que no m'astima... crec que no podem obligar a ningú que ens trobi a faltar, penso que qui ens troba a faltar es perque realment ens astima, o te moltes ganes de veurens però per causes de feina o compromisos no pot... però quan el cor et diu una cosa, el cap t'esta dient un altra.

l´Autor

Foto de perfil de Nyaelven

Nyaelven

26 Relats

84 Comentaris

35158 Lectures

Valoració de l'autor: 8.98

Biografia:
Una vegada la gran escriptora Maria Mercé Roca va dir en una trobada: " Quan estàs bé no escrius". Aixó vol dir que tots els que escrivim encara que podem sentirnos "moderadament feliços" sentim que ens falta alguna cosa.
Jo vull que algú em digui " deixa'm ser el que et falta"
( porca miseria 25-12-05)

M'agraden aquestes frases, sóc feliç la major part del temps tinc molt bons amics, estic fent una carrera, però hi ha moments en que amb aixó no en tinc prou. Sóc massa exigent amb mi mateixa? O potser ja m'està bé ser moderadament feliç?