L'Amor és una decisió

Un relat de: Nyaelven

Sempre havia cregut que l'amor no estava fet per mi, la meva llista d'amors no correspostos em feien pensar que jo mai trobaria ningú. Em molestava que la gent em digués que si estava sola era perquè volia i que no em fixava amb els nois adequats. Jo sempre deia que no podia triar qui m'agradava o qui no, encara que en el fons sabia que tot acabaria com sempre, jo sola i destrossada.
De cop, quan menys m'ho esperava vas apareixer tu. I per un cop vaig deixar-me portar, vaig deixar que les coses passessin per si soles i vaig comprendre que l'amor no passa, que l'amor és una decisió, la decisió de deixar-se estimar i estimar a l'altra persona sense por a fracassar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nyaelven

Nyaelven

26 Relats

84 Comentaris

35544 Lectures

Valoració de l'autor: 8.98

Biografia:
Una vegada la gran escriptora Maria Mercé Roca va dir en una trobada: " Quan estàs bé no escrius". Aixó vol dir que tots els que escrivim encara que podem sentirnos "moderadament feliços" sentim que ens falta alguna cosa.
Jo vull que algú em digui " deixa'm ser el que et falta"
( porca miseria 25-12-05)

M'agraden aquestes frases, sóc feliç la major part del temps tinc molt bons amics, estic fent una carrera, però hi ha moments en que amb aixó no en tinc prou. Sóc massa exigent amb mi mateixa? O potser ja m'està bé ser moderadament feliç?