Sr. Jutge

Un relat de: Jaumedelleida

Sr. Jutge:

Vaig tenir la desgràcia de casar-me amb una vídua; aquesta tenia una filla. El meu pare, que també era vidu, va enamorar-se i es va casar amb la filla de la meva dona, de manera que la meva dona es convertia en sogra del seu sogre, la meva fillastra es convertia en la meva mare i el meu pare al mateix temps es convertia en el meu gendre.

Al cap de poc temps, la meva mare va portar al món un noi, que era el meu germà i el meu nét, de manera que em vaig convertir en l'avi del meu germà.

Amb el pas del temps, la meva dona va portar un altre noi i com a germà de la meva mare, era cunyat del meu pare i oncle del seu fill, la meva dona sogra del seu propi fill i jo, per tant, pare del meu pare pel que el meu pare i la seva dona són fills meus.

El meu pare i els meus fills són germans. La meva dona és la meva àvia, ja que és mare del meu pare, la qual cosa, porta a la conclusió de que jo sóc el meu propi avi.

Per tant, em suïcido ja que no sé qui sóc.

Adéu


Comentaris

  • curiós[Ofensiu]
    senyirauxa | 07-12-2008

    caram que enrebessat! crec que no n'he acabat de treure l'aigua clara sobre qui és qui, pero m'ha encantat!

  • jajajajaja[Ofensiu]
    lienu | 20-04-2008 | Valoració: 10

    es quasi tan bo com el de colors!!!!! que bo jo no coneixia aquest relat. bessets.

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

371014 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com