Sons??

Un relat de: Pluja

Pensaments que flueixen fora del seu terreny, i quan arriben als meus llavis es converteixen en aquestes paraules que suren pel buit. Les condueixo fins a les meves mans, i amb les melodies més belles composades les gronxo suaument, fins que, arraulides entre els meus dits, s'adormen.

Aquestes sons harmònics seran els que els teus timpans mai no podran assaborir. La vibració del meu aire llençat a cau d'orella te'ls perforarà, i morirà abans d'enverinar-se de la teva essència.

Els meus ulls es desperten entre la malícia que pampallugueja a ritme dels silencis que t'embogeixen. Les teves mirades juguen amb la desesperació buscant un so que els ajudi a viure.
Una crueltat agitada cou dins dels meus pulmons. L'aire contaminant, que amb cada bes m'obsequiaves, es converteix en la brisa infernal que ensordeix els teus sentits.

Tot són paraules desitjades que et farien reviure, silencis fòssils que a poc a poc et van matant; tot hi així, la vida continua.

Comentaris

  • sons, imatges[Ofensiu]
    quetzcoatl | 10-05-2005

    Hola Pluja,

    M'han agradat moltissim les imatges creades, tant les dolces com les amargues, tot i que, com Barbablava, em perdo una mica en el sentit original del text, cosa que alhora es un incentiu a buscar-li significats personals. Per cert, la teva foto dels quatre parells de llavis de colors ha quedat de maravella amb la lectura: cohesio total!

    Felicitats i espero seguir xafardejant els teus texts!

    una abraçada,

    m

  • sons...[Ofensiu]
    Equinozio | 10-05-2005

    són les teves paraules mullades amb la pluja dels teus dits.

    fantastic!

    Aquest relat m'ha sembla poesia escrita, o com s'en digui...

    Equinzio

  • M'agrada...[Ofensiu]
    BARBABLAVA | 01-05-2005

    aquesta manera que tens d'entrellaçar vàries idees, tantes idees. Els teus relats fan pensar, desvetllen les neurones adormides i les tornen famèliques... De totes maneres, però, de vegades em perdo entre la confusió i no arribo a saber què vols dir...
    "Silencis fòssils" m'ha encantat.

l´Autor

Foto de perfil de Pluja

Pluja

58 Relats

191 Comentaris

71014 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Buscar paraules per la biografia d'una persona que no es defineix és com intentar retenir la sorra del fons marí quan la brisa i el sol l'il·luminen.

Tothom té dues cares:

- Riallera, boja, hiperactiva, innocent en el moment apropiat.

- Àcida, abstracte, críptica davant d'un full en blanc.

Fotografia: Fuga en dos colors (Kupka)

Per quan l'avorriment fa de les seves:
Algunes imatges