Sommiadora

Un relat de: cristina5152
Acabo d'inventar una màquina de fer bitllets d'euro. Diversificaré la producció perquè no sigui sempre del mateix import, que és lla pifia que fan els falsificadors poc experimentats. Ja sé on haig de comprar tot el material necessari: paper del gruix específic dels bitllets, tinta i l'estri secret per fer la marca d'aigua. M'ha costat un mica arribar a trobar el traç de la signatura del Mario Draghi. Era qüestió de pràctica.

Llogaré un soterrani petit on desenvolupar la feina amb discreció. L'insonoritzaré per reduir el soroll de la màquina impressora i la guillotina.

També tinc ideat el sistema de distribució, per tal que no es detectin els bitllets falsos fins passat molt de temps d'estar en circulació, quan ja n'hi hagi col·locada una bona quantitat.

El primer que faré amb els diners que guanyi serà comprar un iot i un xalet a la costa, ben situat, davant del mar a ser possible, amb accés directe a una platja privada. Organitzaré que la tripulació estigui sempre a punt de salpar quan jo ho necessiti. Per baixar al pantalà ja tinc triat el vestuari que em posaré. Serà tot fascinant.

Després escolliré un àtic gran, molt gran, a la zona alta de Barcelona. Faré que una decoradora l'arregli amb mobles i equipaments elegants i cars. Cap reixa a les finestres. Miraré que sigui inaccessible pels lladres.

De moment no compraré cotxe. Ho deixaré pendent fins a veure ben definit això dels elèctrics. No vull precipitar-me triant un vehicle que posteriorment no sigui el millor i el més modern.

He passat moltes hores treballant en aquest projecte colossal que segur que em farà rica. Ningú en sap res, ni les companyes més properes, és a dir les de la colla del pati, perquè s'ha demostrat que quan s'ensumen diners, es perd el seny i deixen de ser les teves amigues.

Tinc marcats en el calendari els mesos que encara em queden per estar aquí dins. Em varen engarjolar per estafar per vendre pisos inexistents.

Quan surti se'm girarà feina, però crec que aquest cop no m'enxamparan.




Comentaris