Situacions (I)

Un relat de: NiNeL

Resulta còmic arribar a aquesta situació. Haver de robar a ca nostra. Ho podria qualificar d'estúpid i tot. Però no me queda més remei: si no és així, no ho sabré de cap manera. És lleig, després de tants d'anys, haver de robar la factura del telèfon per assabentar-me de si el meu marit té amants. I les té, ho sé ben cert. Hom pensaria que no és problema meu amb qui se gita el pobre home, però sí que ho és. Ho és, perquè ho he de sebre, perquè hi tenc dret, perquè és meu.

Va, nin, puja al cotxe i deixa de plorar, que tampoc no n'hi ha per a tant. I tu no copegis la maleta, que hi ha coses delicades a dins. La mare vos durà a una casa nova on estarem millor, sense aguantar el promiscu del vostre pare. Un promiscu? Bé, és una persona que... Si no plores, te compraré un gelat. No? No vols un gelat? Idò! Calla i te'n compraré un. Així, això està molt millor. Au, puja i fes bonda, quietet i calladet.

Anem a veure. Uuuh! Cent tretze euros! Això no ho feia jo ni de fadrina. Clar que ara, amb els mòbils aquests, surt tot més car. Anem a veure els números, miraré les cridades més llargues. Dotze minuts... aquesta és meva. Vint-i-set minuts!, no, aquesta també és meva, d'aquell dia que vaig telefonar en... Quinze... meva. Trenta-dos... meva. Una hora i quart!, això no ho puc passar, veuràs tu la cara que farà quan... collons, també és meva. Ah, sí, això és en... bé, sí, sí, ja ho record, he he, ho vàrem passar de put... Bé, al que anàvem, Caterineta. Meva, meva, meva... veig que les llargues són totes meves. Ja està! Deu fer cridades curtes per no aixecar sospites. Hi faré una ullada. Mmm, aaah, oooh... vaja, idò no.

D'això... Arnau, Jesús, baixau tot d'una del cotxe, que la mare ha de fer el sopar abans que arribi el pare. Au, venga, espavilau! La maleta, nin! Gelat? Res de gelat, ara prens un poc de torró que va sobrar de Nadal i te'n vas a l'habitació, que estàs castigat!

Comentaris

  • Hahahaha![Ofensiu]
    Ilargi betea | 07-05-2006 | Valoració: 9

    que divertit!! m'h semblat molt real la conversa amb el fill i també el va dient a mida que veu la factura del telèfon.

    Anem a seguir descobrint situacions de la teva mà...

    Una abraçada i molta màgia!

  • filladelvent | 25-01-2006

    molt bé! Vaig de cap a les situacions II!!

    -Filladelvent-

  • Divertida aquesta situació...[Ofensiu]
    Leela | 18-01-2006

    molt ben portada!
    Com som quan se'ns fica una cosa al cap, capaços de convènce'ns del què volem pensar, eh!
    M'ha agradat molt com ho has descrit, real i molt ocurrent. He rigut molt amb això de mirar les trucades hahahaha! molt humà després de tot!
    (jo també al llarg de l'any em vaig menjant el torró que ha quedat de nadal!)

    Jo també vaig ara mateix a llegir-me el II.

    Una abraçada NiNeL!

  • Qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra[Ofensiu]
    salroig | 03-10-2005

    És una indirecta?

  • Tiamat | 01-10-2005

    que bo el relat, ninel, m'ha fet somriure, vaig immediatament a llegir-me Situacions (II)

  • molt bo[Ofensiu]
    Conxa Forteza | 30-09-2005

    molt bona situació, em podia imaginar i tot la mare xerrat amb so nin, lo del gelat i el torró ho he trobat una cosa molt familiar ... res pus, només volia dir-te que m'agradat molt ...

    una besada

    Conxa

l´Autor

Foto de perfil de NiNeL

NiNeL

72 Relats

190 Comentaris

96332 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Si voleu contactar amb jo, escriviu-me a
tocatdelala (arrova) gmail.com

Vos recoman els relats de salroig.