S'ho neguen...

Un relat de: TMR .
La mira. El mira. Es miren. S’estimen per molt que s’ho neguen. No s’hi pot negar la brillantor dels seus ulls, brillants. Pupil•les dilatades. S’ho neguen. No poden dissimular les ganes que tenen de tocar-se, acariciar-se, abrasar-se i deixar-se perdre’s entre els seus braços. Però s’ho neguen. Sospirs, somnis, desitjos negats. S’hi troben, es miren, es besen, s’acaricien, es perden. Dormen, somien, desperten junts. Desdejunen, es miren, somriuen, moren un per l’altre però no s’estimen. O això diuen ells... es troben, somriuen, senten por de perdre’s, de quedar-se un sense l’altre, d’estimar... fins que un t’estime, T’ESTIME amb majúscules surt, temorós, sorprès d’haver sortit, però feliç, content, eufòric al veure’s respost per un: te estimat sempre, per molt que ho neguessin els meus llavis els meus ulls t’ho deien a crits. Va ser el final de les seues anades i tornades, va ser el final definitiu. Aquell t'estime...

Comentaris

  • SÍ!!!![Ofensiu]
    Tanganika | 29-12-2012

    Cal no tenir por de les emocions i dels desitjos i deixar anar fins i tot el que més costa i dir 't'estimo' ho és, avui en dia pot semblar un compromís i la gent vol ser lliure. Per això molt diem 'm'agrades'.

    I no es tracta d'això. Dir t'estimo no implica eternitat, sinó el moment, la coneixença, la qual cosa és MOLT.


    TGNK =D

l´Autor

TMR .

42 Relats

19 Comentaris

26087 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.