Té 6 hiverns, les 6 primaveres encara no les ha complides.

Un relat de: TMR .
Té 6 hiverns, les 6 primaveres encara no les ha complides. Uns ulls clars i transparents, color de la mel més dolça que hagen pogut fer les millors abelles de la primavera. Està fet tot de tendresa, de dalt a baix. El seu pel ros fa competència amb el sol més brillant de ple migdia. Dels seus ulls ja us he parlat, una meravella. Un nasset menudet i espigó que et tempta a pessigar-lo. Té uns llavis molt rosats i la boca encara plena de dents. Només li falten les dos dents menudetes de baix. Té un cosset menudet, perfecte per jugar amb ell, fer-lo volar pels aires i fer-li milers de pessigolles. Perfecte per quedar-te abraçada a ell eternament. És prim i un terratrèmol que no s’està quiet ni callat més de deu segons. És fàcil quedar-se’l mirant una estona gaudint la seua tendresa. I aleshores es quan surt la pregunta: com una cosa tan menuda pot traure somriures tan grans?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

TMR .

42 Relats

20 Comentaris

24926 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.