Les carícies del vent

Un relat de: TMR .
Petits calfreds em recorren tot el cos, començant pels dits dels peus fins arribar als muscles sense fer excepcions amb la columna vertebral. Tanque els ulls i note els teus dits recorrent tendrament cada mil•límetre de la meua pell, respire profund, arquetge l’esquena involuntàriament i se m’acceleren les pulsacions. Obric el ulls però no hi ets, tan sols era l’aire fred que entra per la finestra que me deixa’t oberta acompanyat de les ganes que tinc de tu, el que m’acaricia com fa temps que no ho fas i el que em deixa imaginar almenys uns instants la possibilitat de tindre’t al meu costat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

TMR .

42 Relats

19 Comentaris

25803 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.