S'ha acabat.

Un relat de: Nyaelven

S'ha acabat. Sí, s'ha acabat el que teniem (si es que teniem res). Hi poso fí pel meu bé, per pur egoisme si ho vols dir així. M'he cansat de pensar en tú dia rere dia desde que el sol surt fins que es pon. M'he cansat de plorar perquè no et tinc amb mi sense rebre res a canvi. S'han acabat les mentides i excuses que em donaves, que si la distància, que si no puc, perquè ja no me les crec. No em crec res del que em diguis perquè ser que no es veritat. Ara vull riure, correr, i cridar que ja no viuré només per tu. S'ha acabat, i no creguis que no t'estimo perqué no és veritat, però he de ser egoista i pensar en mi perquè tú, ja has acabat.

Comentaris

  • Tot i...[Ofensiu]
    natasha | 20-10-2006 | Valoració: 9

    ...el rerafons trist m'agrada! Estic d'acord amb la posició que agafes, allunyar-te d'algu d'aquí estar al costat et fa mal perquè no t'aporta res.
    Et seguiré comentant!.
    un petonet
    -.-NaTaShA-.-

l´Autor

Foto de perfil de Nyaelven

Nyaelven

26 Relats

84 Comentaris

35231 Lectures

Valoració de l'autor: 8.98

Biografia:
Una vegada la gran escriptora Maria Mercé Roca va dir en una trobada: " Quan estàs bé no escrius". Aixó vol dir que tots els que escrivim encara que podem sentirnos "moderadament feliços" sentim que ens falta alguna cosa.
Jo vull que algú em digui " deixa'm ser el que et falta"
( porca miseria 25-12-05)

M'agraden aquestes frases, sóc feliç la major part del temps tinc molt bons amics, estic fent una carrera, però hi ha moments en que amb aixó no en tinc prou. Sóc massa exigent amb mi mateixa? O potser ja m'està bé ser moderadament feliç?