Sense tu...

Un relat de: Ullets

Sense tu, no serè tant com podria arribar a ser
Però sense tu, empendre la meva vida de nou, per continuar caminant, igual que quan no hi estaves.

Sense tu, no serè tant feliç com podria arribar a ser
Però sense tu tampoc em sentiré com que no valc res

Sense tu, no hi hauran nits penjats del telèfon
Però sense tu, no hi haurà decepcions de bon matí.

Sense tu, ningú coneixerà una part de mi, que dius que és màgica
Però sense tu, no hauré de patir per pensar, si tu també em trobes a faltar.

Sense tu, no hi haurà mirades plenes d'amor
Però sense tu, deixaré d'esperar el banc de l'estació perduda.

Sense tu, no serè tan com podria arribar a ser
Però sense tu, hauré de viure i concedir-me el desig de ser feliç.

/* No crec que em mereixi algunes coses, no penso que hi hagi coherència entre el que dius, i el que fas, m'estimes, et mira i tu simplement busques el nostre joc de mirades, però li fas un peto a ella... No hi ha res pitjor que la pena.
Recorda'm que si un dia, estimo algú per pena, per por d'estar sola, per por d'una ruptura... Recorda'm que aquell dia, estaré morta. */

Comentaris

  • serà dels meus preferits[Ofensiu]
    jmgg | 11-12-2005 | Valoració: 10

    Cada dia que passa i descobreixo nous relataries, em sorprenc de que no estic sol em el que'm passa. Fantàstic Silvieta, amb aquest relat saps expressar moltes de les sensacions que ara mateix tinc pel cap, perquè tot i la diferencia d'edat, pels sentiments no hi ha explicacions,. Només m'agradaria que certa persona pogués llegir el que tu molt bé reflexes aquí.
    Res mes només dir-te que l'he posat com un dels meus relats preferits, segueix escrivint i jo intentaré seguir lleguin-te.
    Una abraçada


    Josep Mª

  • Dreams | 11-11-2005 | Valoració: 10

    M'encanta llegir tot el que escriviu, sobretot perque me n'adonc que jo no en tinc ni idea d'escriure! xD
    Uo! Genial! M'encanta! =D

  • nena...[Ofensiu]
    Perestroika | 06-11-2005 | Valoració: 10

    últimament no pares de regalar-nos paraules que ordenades com només tu saps fer-ho són tresors. Gràcies per fer-ho!

    M'encanta tot allo que escrius, ara es fa obligatori passar per aquí, per compartir el teu raconet de món

    Increible aquest nou relat!!! Increible el missatge que deixes anar.....

    M'agrada molt com expresses allò que sents, m'agrada que siguis valenta....

    mil dolces besades

  • Sense tu...[Ofensiu]
    Queca | 04-11-2005 | Valoració: 9

    seguiré visquent! Sí senyora! Aquest és el lema que volia trobar per aquí. Tots tenim dret a sentir-nos enfonsats, perduts, faltaria més! Però ens hem d'estimar (als uns als altres, com va dir aquell, és cert, per ens hem d'estimar a NOSALTRES). És molt fotut quan un amor se'n va, però per això has de renunciar a somriure, a divertir-te, a ser feliç? I QUÈ MÉS!! No, no, no, plorem, d'acord, però siguem concsient que no pot ser un estat permanent...

    Molt bé bonica! Mil besades i una infinitud de somriures per a tu!!

  • Sense ell...[Ofensiu]
    SomriureXsobreviure | 02-11-2005 | Valoració: 7

    Noia, què hi farem,.... les coses són com són...
    M'agrada com escrius... he lleguit els comentaris que m'has deixat i m'has semblat interessant..
    Et continuarè lleguint!
    Endevant!!

  • /* Carai![Ofensiu]
    kispar fidu | 02-11-2005

    (t'hi has posat de valent últimament, eh! uoo! a relat per dia quasi! ;) ).
    Bé, deixant-nos de quantitat de publicacions... ostres, em sap greu, perquè em sembla intuïr "una mala" conversa entre els línies del teu escrit. Una mala notícia...

    (és segur aquest "sense tu...?"). Ostres, em sap molt de greu (si és aquest cas...) sembla mentida que costi tant realitzar el què desitges, oi? no hauria de ser tan complicat... frustra...
    Però m'agrada la segona part de cada vers, on treus la part "positiva" (o menys negativa) del "sense tu...". On t'assegures a tu mateixa que no deixaràs de lluitar encara que sigui sense ell. On t'afirmes que seguiràs caminant encara que sigui al costat d'uns altres peus. On aclareixes que el Sol seguirà sortint cada dia per il·luminar els teus dies. I on cada dia podràs gaudir de la seva claror.

    A vegades l'estimar ens fa imprescindible una persona, i se'ns fa impossible o inimaginable el viure sense ella, però sempre hi ha moltes més coses radera d'un "sense tu..."

    És curiós com ens pot arribar a atraura una "simple persona". Com ens pot conquistar i com pot convertir-se en el nostre centre d'atenció.

    Silvieta em sap greu que no hagis pogut utilitzar aquests bitllets tan esperats (si és que ho he entés bé...), però per altra part m'anima veure que no t'enfonses, que segueixes girant com una baldufa! Que no se t'acaba la força i que les il·lusions es mantenen.

    Que vagi mult bé!
    MUA!
    Dufi

Valoració mitja: 9.43

l´Autor

Foto de perfil de Ullets

Ullets

35 Relats

184 Comentaris

62326 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
La millor definició és un llibre de la Susana Pérez Alonso que es titula "Nunca miras mis manos". Crec que la Corina Jacoby s'assembla en moltes coses a mi (no en totes). Si teniu temps i ganes, és un llibre només apte, per somiadors!

Desprès de molt temps, em veig oblidada a afegir llibres que s'assemblen molt el que penso, el que sento i el que sóc...

"Persigue tus sueños!!!!" de Filissiadis, Antoine, quan me'l vaig acabar em vaig adonar de que el que aquell home havia après amb 40 anys, jo ho havia fet només amb 16... Apte per persones amb cor, amb persones que no és queden només amb el que veuen, per persones que viuen la seva vida, fins el final.

Per què la vida... la vida és dels valents!!!!

27/12/2005 "NO TE SALVES"

03/01/2006 No et resignis a ser moderadament feliç. Deixa'm ser el que et falta.

09/01/2006 "The biggest risk in life is not taking one" & "If you don't belive in yourself, who will belive in you?" Em moro de ganes de veure aquesta peli... {The Proof}

08/02/2006 " Pienso en ti mas amenudo de lo que imaginas, pero intento convivir con la idea de que las cosas no cambiaran nunca, por lo que dejo de escuchar tanto a mi corazón. El dice muchas cosas, y habla de verdad. Echa de menos noches contigo, compartir el dia a dia, y tu vida. Pero no es que se haya cansado de luchar, es que ja entendido que las cosas seran asi siempre, y por mucho que sienta, que sueñe y te busque por las noches en mi cama, no te encuentra. "

:) Silvieta