Que la meva vida no seria sense tu, el mateix...

Un relat de: Ullets

Hi ha persones que passen per la vida
De puntetes, sense temps per mullar-se les puntes dels dits dels peus a la vora del mar...

Hi ha persones que s'amaguen del que son
I que mai tenen el reflexa els ulls del sol, el mati, quan t'acabes de llevar.

Però tu...
Amb la teva tremolor de mans
Amb la teva melodia els ulls
Amb la suavitat amb que els teus cabells cauen per sobre les ulleres.

Però tu...
Em regales un conté, ple de màgia
Creas un barret per què em transformi en allò que sovint amago de mi.
M'estimes tal com sóc, fins i tot quan de tant en tant m'amago dintre del meu cor.

Gràcies per deixar-me viure aprop teu,
Gràcies per deixar-me redefinir la nostra amistat tantes vegades com ha estat necessari,
Gràcies per deixar-me aprendre del teu bon cor.

Sóc una privilegiada,
Sóc el mig del epicentre de les persones més especials que he conegut mai,
Sóc una afortunada,
Que pot veure més enllà que les situacions normals.

T'estimo molt dufineta,
Ets molt important per mi,
Tant... que sovint m'adono
Que la meva vida no seria sense tu, el mateix...


Comentaris

  • uoooOOOooo! No es val fer plorar!!![Ofensiu]
    kispar fidu | 30-12-2005

    eis princesa (of my little heart! jeje). [ara deus estar per Múrcia... espero que estigui "anant bé"...]

    Saps que I love you so mucho?? Si! si que ho saps! i jo també sé que tu també i això em fa sentir molt especial! perquè a vegades no és fàcil passar a formar part de la vida d'una persona i tenir-hi un racó especial reservat.

    La meva vida tampoc seria el mateix sense tu! No seria una dufina! la gent no em diria Dufi pel carrer! No sabria el significat de la paraula sparki! No podria passar estones innolvidables al teu costat! No m'estaria hores rient al costat d'un fullet!!! No podria veure el somriure d'uns ulls entremaliats amagats sota un "simple" barret!!! No hauria viscut un munt de situacions surrealistes! i potser tampoc hagués descobert qui sóc realment i hagués estat contenta de poder-ho mostrar!

    Perquè m'has ajudat molt a acceptar-me tal i com sóc (ja que a vegades resulta estrany o difícil), amb les teves teràpies blanques i la teva amistat!

    No em calen gaires mans per comptar les persones més especials de la meva vida, aquelles que hi tenen un lloc molt important, i sé de ben segur que tu estàs entre aquestes!!

    T'estimo molt princesa, per ser com ets, pel teu somriure, per la teva alegria, pel teu màgic esperit i per tot el què ets! i per tot això et dic gràcies, perquè en molts moments m'hagués costat molt tornar a aixecar el vol si no hagués trobat la teva ma... gràcies silvieta, ets un gran tresor!

    petonets de colors!!!
    verdroig!!

    dufi !

l´Autor

Foto de perfil de Ullets

Ullets

35 Relats

184 Comentaris

62313 Lectures

Valoració de l'autor: 9.53

Biografia:
La millor definició és un llibre de la Susana Pérez Alonso que es titula "Nunca miras mis manos". Crec que la Corina Jacoby s'assembla en moltes coses a mi (no en totes). Si teniu temps i ganes, és un llibre només apte, per somiadors!

Desprès de molt temps, em veig oblidada a afegir llibres que s'assemblen molt el que penso, el que sento i el que sóc...

"Persigue tus sueños!!!!" de Filissiadis, Antoine, quan me'l vaig acabar em vaig adonar de que el que aquell home havia après amb 40 anys, jo ho havia fet només amb 16... Apte per persones amb cor, amb persones que no és queden només amb el que veuen, per persones que viuen la seva vida, fins el final.

Per què la vida... la vida és dels valents!!!!

27/12/2005 "NO TE SALVES"

03/01/2006 No et resignis a ser moderadament feliç. Deixa'm ser el que et falta.

09/01/2006 "The biggest risk in life is not taking one" & "If you don't belive in yourself, who will belive in you?" Em moro de ganes de veure aquesta peli... {The Proof}

08/02/2006 " Pienso en ti mas amenudo de lo que imaginas, pero intento convivir con la idea de que las cosas no cambiaran nunca, por lo que dejo de escuchar tanto a mi corazón. El dice muchas cosas, y habla de verdad. Echa de menos noches contigo, compartir el dia a dia, y tu vida. Pero no es que se haya cansado de luchar, es que ja entendido que las cosas seran asi siempre, y por mucho que sienta, que sueñe y te busque por las noches en mi cama, no te encuentra. "

:) Silvieta