Sé que tinc més mitjons

Un relat de: Societat Anònima
M’encanten les notícies absurdes que publica el diari ARA. Avui toca una molt divertida.


“Un club de striptease de Sud-àfrica ha llançat al mercat la gamma de fragàncies Alibi (coartada, en anglès) per donar una excusa als clients que vulguin evitar una discussió amb les seves parelles.

La particularitat de les colònies és que no només amaguen l’olor amb una fragància, com podria fer qualsevol loció per a l’afaitat, sinó que ofereixen una coartada concreta, segons publica el diari anglès Metro. Així, per exemple, la fragància My Car Broke Down (El meu cotxe s’ha espatllat) fa olor de gasolina, goma cremada, greix i acer, mentre que I Was Working Late (He estat treballant fins tard) té essència de cafè, llana, cigarretes i tinta.

Les fragàncies, que costen 24 lliures l’ampolla i que en principi pretenien ser només per als clients del club sud-africà Mavericks, han tingut una gran acollida i, segons Metro, s’han rebut comandes de països de l’Extrem Orient i d’Europa”.


Es tracta d’una magnífica idea per les possibilitats de trobar noves fragàncies. Qualsevol viatge en metro a l’estiu o l’estada en el vestidor d’un gimnàs constitueix tot un brainstorming per sí mateix. Només de pensar-ho la meva imaginació mercantilista s’ha posat a funcionar. Vet aquí les meves propostes per ampliar la gamma Alibi:


“No t’ho creuràs però m’he trobat a Pepe pel camí”. Es tracta d’una fragància que barreja els aromes de gespa amb els de sang i els propis del defensa del Real Madrid.
“Ho sento, se m’ha cagat un elefant a sobre”. És un aroma molt semblant a l’anterior però sense gespa i sang.
“Ahir no em vaig dutxar”. Combina la suor amb un indissimulat pudor a peus.
“Abans d’ahir tampoc”. Porta els aromes de la fragància anterior una mica més lluny.
“Sé que tinc més mitjons però a aquests els hi tinc molt d’afecte”. És un aroma penetrant, inconfusible, amb molta, però mooooolta personalitat.
“El sabó, aquell gran desconegut”. El favorit per a moltes persones que volen evitar perdre la memòria olfactiva sobre el seu cos.
“L’aixella també es renta?”. L’aroma de les grans multituds.
“He estat cinc dies d’acampada”. Ideal per a llargues estades al club de striptease.
“No fumo porros. És el meu col·lega”. És l’adient per si et paren els mossos a un control de carretera. Amb un flascó a sobre tens la coartada perfecta.
“Ni t’imagines què content estic després d’un finde de botellón”. És l’aroma definitiu: una barreja d’alcohol, pixums i tot tipus de fluids corporals fermentats pel pas del temps.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer