Retalls de vida

Un relat de: estel d'estiu

Un dibuix a la paret, un forat, la borra que corre pel passadís.
Tot és silenci, els camins es volen creuar però mai no arriba el moment i és que sembla que el destí hagi fet un conjur perquè mai no succeeixi res.

Dos dibuixos a la paret. El buit s'ha omplit, el temps ha passat ràpidament, potser fins i tot massa ràpidament.

El silenci és ple de pols que dança a l'infinit. El sol travessa les parets amb un somriure perquè els retalls de vida siguin més alegres i menys monòtons.

Tot plegat; el dibuix, el forat, la borra i el passadís no són més que somnis, miratges que van i vénen perquè són sense sentit, simplement són paraules perdudes a l'infinit.

Comentaris

  • l´estel d´estiu...[Ofensiu]
    Capdelin | 25-01-2005 | Valoració: 10

    ha brillat i ha il-luminat grafitis en parets, forats per on s´escapen els somnis, borres de records fugissers, passadissos secrets per on el temps s´escola massa ràpidament...
    has descrit espais i elements en una abstracció que dóna al relat un valor intemporal, etern i... com dius tu... amb quatre pinzellades magistrals... has acabat de pintar el quadre.
    felicitats, estelet meu de Mallorca!
    petons i abraçades, que també són "retalls de vida"

l´Autor

Foto de perfil de estel d'estiu

estel d'estiu

18 Relats

34 Comentaris

26199 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Des del 86 que em passejo pel món, gaudint de tot i de cada moment. Sóc del mig del mar, de l'illa de la calma i m'encanta escriure, explicar fets, imaginacions o simples paranoies ja que així buido l'ànima de tot el que em preocupa.

(Tal vegada és un poc minso el que dic, bé de fet tampoc és que digui gaire cosa perquè pogueu saber com sóc, així que la millor manera que teniu és llegir els meus relats, en ells vaig posant-hi pinzellades de mi)