Estimat cupido

Un relat de: estel d'estiu

Estimat Cupido :

T'escric aquesta carta perquè crec que has perdut les fletxes amb el meu nom. Diguem que l'amor no truca a la meva porta, però perquè a mi? Perquè m'ho fas?
No t'entenc, m'agradaria que m'enviessis alguna fletxa, que em convertís en la teva diana.
Saps una cosa?, a mi també m'agrada que m'estimin, m'agrada ser algú especial, m'agradaria que em guiessis cap a la meva mitja taronja, però pel que veig t'has agafat unes vacances.
Una vegada me'n llançares una, però es veu que no tirares amb gaire punteria perquè va caure ben aviat, aquella fletxa em va fer molt feliç, em va il·luminar el cor i va aconseguir que em passejàs pels núvols, un dia però va caure i es trencà tot.

Ja no em vull allargar més, no val la pena parlar amb un angelet entremaliat que s'escapa cada vegada que li faig una petició, de fet és absurd.
Mira Cupido, si m'ignores em cercaré la vida, i no et tornaré a demanar res, no necessito més les teves fletxes, si les vull aniré al supermercat on les compres i me les clavaré jo mateixa o si no agafaré els ingredients per preparar l'amor ideal : Un poc de tendresa, una mica més d'amor, quatre grapades de sinceritat i confiança, a més humor, màgia, romanticisme en quantitats iguals i per acabar ho ficaré tot dins una marmita i esperaré que bulli.
Llàstima però que no sigui tan fàcil, perquè si ho fos de ben segur que tothom tendria amor, aniria al súper i cuinaria la seva mitja taronja com qui fa un pastís.

Adéu Cupido, ja no et dic res més, simplement això, que pensis en mi i que tornis prest de les teves vacances que l'amor fa tanta falta com la roba o el menjar, i la vida sense amor és molt trista, com una amanida sense salsa.


Comentaris

  • Molt original![Ofensiu]
    annah | 03-09-2005 | Valoració: 10

    M'ha encantat de debò aquesta carta al cupido! I, és que tens raó... el cupido sembla que a vegades a alguns i algunes no ens faci cas!XDD

    l'amor ideal : Un poc de tendresa, una mica més d'amor, quatre grapades de sinceritat i confiança, a més humor, màgia, romanticisme en quantitats iguals i per acabar ho ficaré tot dins una marmita i esperaré que bulli.

    I tan que això és amor ideal! M'ha encantat moooolt aquest fragment!I, el tros final també! "La vida sense amor és com una amianida sense salsa!" Molt bo!
    Segueix posant salsa als tesu relats, is seqgueix escrivint!

    Una abraçada!

    Anna

  • Q macu!![Ofensiu]
    Sareta_16 | 18-04-2005 | Valoració: 10

    Ais aquest Cupido que no fa cas a les teves peticions...T_T
    Weno kuka no desesperis, tot arribarà!^^ Sense l'ajuda de Cupido, no et rallis maca!:)
    Bonica carta que li fas!Et seguiré llegint que ho fas molt bé nena!;)

  • eiss!![Ofensiu]
    natasha | 20-02-2005 | Valoració: 9

    wola!!! jo també crec k cupido s'ha agafat unes vacances, xo stic segura k tornarà!!! i si tu l'ajudes pk dius k tens les coses clares doncs segur k la seva tornada es imminent.
    jo tmb l'espero i com a dit george brown, si tel trobes apunta tmb el meu nom xDDD
    al final tindras una llista...jejejjeje
    molts nikus dsd girona
    natasha (judith)
    aa i recorda, ki espera desespera, xo ki aguanta x aconseguiro tot

  • on ets Cupido?[Ofensiu]
    George Brown | 13-02-2005

    Em sembla que en Cupido s'ha pres unes bones vacances... mira que agafar vacances justament ara!!
    ‘si m'ignores em cercaré la vida'... et diria que no esperis que el destí (diguem-l'hi cupido...) faci tota la feina... sembla que tens molt clar el que vols ‘tendresa, amor, sinceritat, confiança, humor, màgia, romanticisme...' (no demanes res!!) , i a vegades quan es té tant clar el que es vol, costa més d'aconseguir... paciència!
    ... si per casualitat, un d'aquest dies en Cupido et fa una visita, dóna-li el meu nom, jo també l'espero!

    una abraçada,
    Jordi.

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de estel d'estiu

estel d'estiu

18 Relats

34 Comentaris

26172 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Des del 86 que em passejo pel món, gaudint de tot i de cada moment. Sóc del mig del mar, de l'illa de la calma i m'encanta escriure, explicar fets, imaginacions o simples paranoies ja que així buido l'ànima de tot el que em preocupa.

(Tal vegada és un poc minso el que dic, bé de fet tampoc és que digui gaire cosa perquè pogueu saber com sóc, així que la millor manera que teniu és llegir els meus relats, en ells vaig posant-hi pinzellades de mi)