L'arlequí que va trobar un estel

Un relat de: estel d'estiu

Això era i no era un estiu qualsevol en un indret indeterminat que un estel platejat va caure del cel i un arlequí que passejava per un prat ple de flors de colors el va recollir.
Ell va quedar sorprès, perquè no sabia que era allò tan platejat i brillant, però enlloc de llançar-ho s'ho va quedar i va continuar el seu camí cap al país del sol.

Ben aviat l'estel i l'arlequí es feren inseparables, ell no l'abandonava mai, de fet ja el considerava com el seu talismà, però quan feia cert temps que recorrien camins i caminois, travessaven rius i creuaven ponts l'estel va començar a perdre la lluminositat, s'anava apagant, ja no era el que havia estat en un principi, ara l'estel s'intentava escapar de les mans de l'arlequí, fins que un dia mentre l'arlequí feia una becaina sota d'un salze l'estel fugí, agafà el vol i tornà cap al seu país, el país de la nit.

L'arlequí va perdre l'alegria, les llàgrimes li rodolaven per les galtes i tota la felicitat que havia anat acumulant s'anava esvaint com la boira. Cinc dies i cinc nits va estar-se sota el salze, quan el sol deia adéu i arribava la nit mirava cap al cel, cercant el seu estel, intentant recuperar aquells moments màgics que s'esfumaren.

Un dia, però l'arlequí va decidir que no podia estar-se sempre allà, que no arribaria mai al país del sol, no podria complir el seu objectiu i per això tornà a començar la seva ruta. Pel camí va trobar-se moltes fonts, i a cada font recollia un flascó ple d'esperança i bona sort, des d'aquell moment l'arlequí va aprendre una lliçó i és que les adversitats mai no el tornarien a treure del camí.

Comentaris

  • mmm...[Ofensiu]
    EsCucurucuc | 26-01-2005 | Valoració: 10

    és molt munic aquest relat, ple de màgia... Realment l'únic estel que cal seguir és aquell que portes dins i et marca el teu camí.

    Et seguiré llegint, no ho dubtis.

  • Thalassa | 11-01-2005 | Valoració: 9

    quedo amb el que n'he après, necessitava que algú em recordés una cosa així...

    El relat és maquíssim, de veres, segueix endavant!

    Thalassa

  • no deixes d sorprem[Ofensiu]
    natasha | 07-01-2005 | Valoració: 9

    aii akets estel destiu k porta records i que permet somniar...reina, em kedu am la lliço moral de l'arlequi.
    precios i fantastic(am els 2 sentits d la paraula).
    un petonas

Valoració mitja: 9.25

l´Autor

Foto de perfil de estel d'estiu

estel d'estiu

18 Relats

34 Comentaris

26203 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Des del 86 que em passejo pel món, gaudint de tot i de cada moment. Sóc del mig del mar, de l'illa de la calma i m'encanta escriure, explicar fets, imaginacions o simples paranoies ja que així buido l'ànima de tot el que em preocupa.

(Tal vegada és un poc minso el que dic, bé de fet tampoc és que digui gaire cosa perquè pogueu saber com sóc, així que la millor manera que teniu és llegir els meus relats, en ells vaig posant-hi pinzellades de mi)