Ja fa temps que t'hauria d'haver oblidat

Un relat de: estel d'estiu

Ja fa temps que t'hauria d'haver oblidat.

Aquesta frase inundava el seu quadern, la seva carpeta, els seus llibres, el seu suro de l'habitació...
Feia temps que estava atrapada en una història passada que tal vegada temps enrere li havia donat una ditada de mel, però que ara l'estava ofegant.
Cada dia la corda s'estrenyia més i ella volia escapar, volia sortir d'aquell laberint estúpid, però no podia ja que cada dia el veia, cada dia parlàven i reien junts en el bar de la facultat.

Tot era massa difícil i cada dia la opció de fugir era més latent, cada dia ella meditava com escapar de tot allò, necessitava una fugida física, agafar un vaixell o un avió i anar ben lluny.
Perquè la teranyina de la seva veu l'havia atrapat, aquella rialla li retronava dins el cap cada vegada que veia una fotografia seva.
Però sabia que per molt lluny que anés el record no se'l treuria de sobre tan fàcilment.

I mentres pensava tot això seguia amb la idea que feia temps que l'hauria d'haver oblidat

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

l´Autor

Foto de perfil de estel d'estiu

estel d'estiu

18 Relats

34 Comentaris

26205 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Des del 86 que em passejo pel món, gaudint de tot i de cada moment. Sóc del mig del mar, de l'illa de la calma i m'encanta escriure, explicar fets, imaginacions o simples paranoies ja que així buido l'ànima de tot el que em preocupa.

(Tal vegada és un poc minso el que dic, bé de fet tampoc és que digui gaire cosa perquè pogueu saber com sóc, així que la millor manera que teniu és llegir els meus relats, en ells vaig posant-hi pinzellades de mi)