Els petits detalls

Un relat de: estel d'estiu

La lluna platejada riu, els estels sorneguers escupen mirades fulgurants cap a l'horitzó i jo assaguda en un racó, veig com la nit es va fent clara i l'astre rei em ve a despertar.
L'aurora porta un nou dia ple de sorpreses; de fets insòlits que faran que la nostra existència no flueixi ràpidament sense deixar marca, estones per compartir, per viure, per somniar, per riure; en definitiva per omplir el dia a dia com mai ningú no ho ha fet. I és que en els detalls més insignificants està el secret.
Amb moltes coses petites se'n fa una de grossa i és amb aquesta que es pot moure el món.

Comentaris

  • tens raó...[Ofensiu]
    Capdelin | 25-01-2005 | Valoració: 9

    la vida es viu intensament si està plena de detalls, de petites i senzilles sorpreses, d´instants, de petites coses insignificants... si només vivint esperant grans fites, grans viatges, grans amors, grans regals... sumant-ho tot haurem viscut quatre dies...
    m´ha agradat molt la teva senzillesa i l´importància que li dónes al dia a dia i sobretot perquè les coses tenen el valor o el preu que tu li dónes...
    un petó i una abraçada... tu sí que viuràs plena de milions d´instants feliços!!!

l´Autor

Foto de perfil de estel d'estiu

estel d'estiu

18 Relats

34 Comentaris

26208 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Des del 86 que em passejo pel món, gaudint de tot i de cada moment. Sóc del mig del mar, de l'illa de la calma i m'encanta escriure, explicar fets, imaginacions o simples paranoies ja que així buido l'ànima de tot el que em preocupa.

(Tal vegada és un poc minso el que dic, bé de fet tampoc és que digui gaire cosa perquè pogueu saber com sóc, així que la millor manera que teniu és llegir els meus relats, en ells vaig posant-hi pinzellades de mi)