Calidoscopi

Un relat de: estel d'estiu


FELICITAT
AMOR
LLIBERTAT
IL·LUSIÓ
DESIG
SOLIDARITAT
SINCERITAT
COMUNICACIÓ
UTOPIA
ESPERANÇA
AMISTAT

La vida és com un calidoscopi, formada per un munt de petits detalls, d'elements, de valors que es van combinant i entre fracassos i victòries anem caminant endavant per aconseguir el que volem.
El que un dia veiem com una derrota l'endemà pot ésser una victòria.

Comentaris

  • canvis[Ofensiu]
    natasha | 26-01-2005 | Valoració: 9

    els canvis que es produeixen quan una derrota es converteix o l'aconseguim veure com una victoria son molts i normalment favorables. noieta, questes paraules signifiquen molt en la nostra vida, breu però bo.
    un petonet

  • Molt bonic[Ofensiu]
    Ilargi betea | 26-01-2005 | Valoració: 9

    Tens raó a cadascuna de les paraules que dius. Un relat molt curtet però molt bell. M'ha agradat molt.

    Per cert, et volia demanar una cosa... és que fa molts mesos que la meva imatge a RC és la que t'has posat tu, i és clar, algunes persones es confonen. Et volia demanar si no era massa molèstia canviar-la per una altra. Moltes gràcies!

    Apa, una abraçada i molta màgia!

l´Autor

Foto de perfil de estel d'estiu

estel d'estiu

18 Relats

34 Comentaris

26196 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Des del 86 que em passejo pel món, gaudint de tot i de cada moment. Sóc del mig del mar, de l'illa de la calma i m'encanta escriure, explicar fets, imaginacions o simples paranoies ja que així buido l'ànima de tot el que em preocupa.

(Tal vegada és un poc minso el que dic, bé de fet tampoc és que digui gaire cosa perquè pogueu saber com sóc, així que la millor manera que teniu és llegir els meus relats, en ells vaig posant-hi pinzellades de mi)