Renena'm els ous

Un relat de: Tanganika
-Remena'm els ous, Plis, si us plau!

Però la Plis...nanai, la Plis!

La Pliscència estava enfeinada fent activisme contra gallines engabiades i que els supermercats calla que callaràs amb la perversa consciència de l'economia és l'economia. I així venien ous a quatre cèntims. Estava per allò, molt, molt més, pel fet delicat de les ovulacions d'aus innocents obligades a esdevenir maquinaria en el perquè sí capitalisme antropocèntric. Ja no remenava ous per a cap àpat (de cap tipus) ella.

-Si em remenes els ous, Plis...

Es cansà de pidolar-li-ho. De fet, la comprengué. Àdhuc ho compartí. Es quedà amb:

-El desig és superior a la sensació d'assolir-lo i consumar-lo- somrigué sense deixos idiotes.- M'has espiritualitzat, gràcies.

El 'remena'm els ous, Plis, si us plau' esdevingué mantra místic de la parella.

Cadascú amb el que l'omplís, missions de vida, doncs. A veure si no és maco, això!

Comentaris

  • Els ous, ni tocar-los![Ofensiu]
    Montseblanc | 26-08-2019

    No és tan fàcil arribar a aquesta espiritualitat que gaudeixen la parella protagonista. De vegades el desig físic és superior fins i tot a les conviccions. Sort que ells sembla que hi han arribat sense massa entrebancs i les gallines se’ls deuen mirar amb afecte... Tot són llavors que es planten i cada vegada hi haurà més flors al camp...

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

132632 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).