Relaxcitada...

Un relat de: Amalasunta
... És com em sento quan estic amb tu

Em fas sentir tantes coses que les paraules existents no em semblen prou per definir els estats d'ànims, les sensacions que em recorren per dins. És tan difícil d'explicar que necessito inventar paraules noves que s'adaptin a aquest sentiment.
Com definir la relaxcitació?

És aquella sensació que queda just després d'estar junts, cos a cos, esmunyint-nos per la pell, regalimant plaer.

Aquell moment després de l'explosió, quan ens quedem exhausts l'un al costat de l'altre, esbufegant, recuperant l'alè. El cor va recuperant el ritme normal, els teus dits em recorren l'esquena fent cercles suaus, certers. Pesigolletes per una pell en un estat altament sensible, en un moment en què tot es magnifica.

Aquell instant en què la calma és només l'ull de la tempesta, on tot sembla tranquil i serè, però on en el fons s'està lliurant una gran batalla. Perquè en els ulls espurneja encara el desig, un record proper de les sensacions acabades de viure, i un profund delit perquè no acabin.

Relaxcitació és aquell moment en què estàs agafant forces pel següent assalt, on el cos sembla seré mentre l'ànima es belluga intensament, fruint del moment, delint-se per tornar-hi. Recordant les carícies, el contacte de la pell, dels cossos fonent-se en un de sol. Un record que et recorre per dins, et remou i et demana amb urgència que l'escoltis.

Comentaris

  • vocabulari desbocat[Ofensiu]
    EMBOIRAT | 07-10-2021 | Valoració: 8

    M'ha enganxat. M'hi he trobat.Ho has aconseguit.
    Seguim.

  • Nova paraula[Ofensiu]
    Prou bé | 21-08-2021

    Gran paraula has inventat en el moment que tota tu estàs alerta! Molt ben expressat amb intensitat, al que se sent després del lliurament dels cossos i els esperits en l'acte amorós! Bona utilització de les paraules i del ritme del relat. Amb total cordialitat.

  • Un gran record de la relaxcitació...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 15-08-2021 | Valoració: 10

    Com a valoració li posaria un 100... però com no hi ha em quede amb el 10.
    Un relat molt ben tractat, que traspua sensibilitat i molt de relax durant el plaer de fer el sexe.
    Enhorabona Amalasunta.
    Saluts.