Que Bonic és Bitcoin!

Un relat de: llamp!
Johannes Gutenberg va crear la impremta a mitjans del segle XV, crec que des de llavors no hi ha hagut cap altre invent com Bitcoin, i subsegüentment Blockchain, ara al segle XXI. El primer era alemany i el seu invent va permetre crear llibres en sèrie i distribuir-los entre la població, de manera que es va democratitzar el coneixement. El segon, Satoshi Nakamoto, japonès d’origen incert, del qual se’n desconeix si era una sola persona o un grup de gent, inventa Bitcoin el 2008 i amb això es crea Blockchain el 4 de Gener de 2009, la xarxa descentralitzada amb més potencial de creixement de tota la història!

Si Internet 1.0 i 2.0 creixen a un 60% la Blockchain, que representa la Internet 3.0 creix al 120%. Bitcoin representa una nova moneda virtual, però no una qualsevol, sinó una moneda que representa la culminació de la CRIPTOGRAFIA a nivell mundial, i la resolució a problemes tan greus com la Inflació dels Bancs Centrals de la UE o de tots els Estats del món, els intermediaris com els bancs, i crea un nou ecosistema de criptomònedes (BTC = Bitcoin) i criptoprogrames (ETH = Ethereum), el potencial dels quals està per veure, però que en l’actualitat ja s’està demostrant-se el seu poder extraordinari, malgrat pugui haver-hi grans oscil·lacions de valor.

I què té d’especial? El poder el tinc jo i només jo, no els bancs, no les companyies d’assegurances, no les empreses d’apostes, no els fons d’inversió, no els notaris, tampoc Google, ni Facebook, ni AirBnB, ni Amazon, ni Netflix, ni Spotify... NOMÉS JO, I AIXÍ SEGUIRAN ELS 8 BILIONS DE PERSONES DEL MÓN. No queda altra opció millor!

A la gent corrent li agafa por i tenen dubtes sobre Bitcoin i la Blockchain perquè és quelcom molt nou. Tan nou, que té només 12 anys d’existència, però que és el més prometedor des de temps de Gutenberg, creieu-me!

Em sembla una meravella! Si això ve del Japó és que té valor i m'ho crec. Vaja, si m'ho crec: Aposto fort per això, igual que ho hauria de fer tothom, i ho farà, segur que ho farà, perquè no hi ha res més: TRANSPARENT, SINCER, VERAÇ, HONEST, SEGUR, FIABLE, DEMOCRÀTIC, INCORRUPTIBLE, IMMUTABLE, UNIVERSAL i ACCESSIBLE encara que ESCÀS, però MILLOR INVENT DES DE LA IMPREMTA amb Gutenberg, segons el meu parer.

A la merda amb els papers de Bárcenas, la Gürtel, i tota la Santa Corrupció de la POLÍTICA. Blockchain es carregarà la CORRUPCIÓ d'un PLOMALL! Aquí i arreu, estic superconvençut!

Que bell és Bitcoin!

Hola, sóc en llamp! Tinc 48 anys. La meva història no importa, però sóc aficionat a escriure i tinc vena d’escriptor, encara que no sóc periodista ni res semblant. He començat així el meu relat perquè vull donar un toc d’alerta a la gent catalana que em llegeixi. Nosaltres, els catalans, sempre aguantant allò de “pesseteros”, “agarrats”, “garrepes”, que “només miren per la pela”, “jueus”, “xafarders”, etc. Tants insults i tant menysteniment hem hagut de suportar al llarg de la història, que ens sembla que la nostra “Caixa”, allò del que alguns en deien que era diferent del Banc, perquè a “la Caixa” era on guardàvem els estalvis, en comptes de tenir-los en una caixa de sabates sota el llit perquè no ens els prenguessin, i que eren diferents dels bancs, perquè les caixes eren fetes per la gent corrent, treballadora, de classe obrera, etc. Mentre que els bancs eren per la gent de negocis, els empresaris, etc. doncs quina pena, tu... Amb la crisi de 2008 van desaparèixer les “Caixes” i vet aquí que Blockchain acabarà amb els Bancs. Literalment. Em sap greu pels fans de “CaixaBank”, que tenia una mica l’esperit de ser “Caixa” i “Banc” alhora, però qui segueixi confiant-hi els seus calerons... se’ls acabarà el bròquil, tard o d’hora. Ho estem veient amb els continus retalls d’empleats, els ERE, etc.

I és que BLOCKCHAIN és el principi de la fi dels BANCS, almenys tal i com els coneixem ara. Imagino que els directius dels Bancs d’arreu del món van bojos per frenar Bitcoin i Blockchain, però els seus esforços els resultaran INÚTILS. Blockchain és una aposta guanyadora i guanyarà, estic convençudíssim, i com jo, moltíssima gent es va apuntant al carro. I qui en quedi despenjat acabarà per ser l’analfabet del segle XXI, almenys en temes financers.

Estic emocionat d'haver trobat, per fi, el que buscava fa temps: Una formació per saber com invertir en Criptomonedes, sense especular, i amb el risc controlat. Durant algun temps vaig invertir en opcions binàries, això crec que va ser el 2014-2016, més o menys. Un cop vaig guanyar més de 700€, i al cap de pocs dies ho vaig perdre tot. Em vaig desanimar i vaig deixar això. Quan vaig sentir parlar de Bitcoin i Blockchain em va interessar, vaig escriure alguns correus a un compte de Blockchain Catalunya, esperant trobar respostes als meus dubtes. No vaig tenir cap resposta. Em vaig emprenyar, i els vaig enviar centenars de correus repetits, per veure si reaccionaven. Ni cas. He seguit algunes notícies per les webs, dient: que si és una estafa, que si hi ha negocis foscos al darrere, que si contamina perquè els Miners de Blockchain gasten molta electricitat, que si FOMO.... que vol dir: “Fear Of Missing Out”, és a dir “Por de quedar-se fora”. Fals! Res d'això és cert!

Aquesta tardor de 2021 vaig iniciar un Grau Universitari a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) de Ciència de Dades Aplicada (Applied Data Science) esperant trobar respostes al que signifiquen el gran tràfic de dades al món web. Em vaig matricular de 3 assignatures: Matemàtiques, Pensament Computacional, Introducció a la Ciència de Dades. Matemàtiques no és el meu fort, i em van tombar de bon començament. Em costa l'Àlgebra. En canvi, vaig trobar l'assignatura de Pensament Computacional fascinant, perquè jo de jove vaig aprendre una mica de programació, però ho vaig deixar. Tot i això, tinc alguns coneixements senzills en aquest camp. En aquesta assignatura estava traient bones notes. Amb el fiasco de les Matemàtiques, però, vaig decidir abandonar el grau. Això va ser a principis d'aquest novembre del 2021.

Fins que em vaig topar amb un vídeo a Facebook d’un noi jove que, al principi em suscitava alguns dubtes, però ara donaria el 100% del meu temps per aprendre de tot el que sap aquest GRAN CRIPTOFAN! He fet un curs de 4 dies per aprendre a ser INVERSOR PROFESSIONAL EN CRIPTOMONEDES, i m’estic introduint en tot aquest ECOSISTEMA.

Blockchain, a la llarga permetrà que no només tu puguis utilitzar qualsevol aplicació descentralitzada, sinó que puguis obtenir un rendiment econòmic per fer-ho. D’alguna manera, la web 3.0 que és Blockchain ens EMPODERARÀ a la gent, i crearà una societat més justa i democràtica, en què el valor es transmeti lliure de CORRUPCIÓ, perquè no hi ha res més JUST que aquest sistema de transmetre VALOR.

Només un 51% de tota la comunitat Blockchain pot canviar un Bloc de la cadena. Això es considera quasi impossible, perquè per posar d’acord un 51% de la població mundial en una decisió es considera INVIABLE, per tant, això és l’èxit i que Blockchain esdevingui INVENCIBLE pels temps dels temps. Ni les computadores quàntiques podran canviar això.

El futur ja és aquí,

Que Bonic és Bitcoin!

#BTC

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer