Proposta d'innocentades

Un relat de: Societat Anònima
M’agrada els dia dels innocents. Crec que és bo que celebrem la ingenuïtat. En un món ple de maldat, de corruptes, de dictadors de la mediocritat, resulta esperançador que dediquem una jornada a fer bromes als innocents, que en realitat som legió. Tot i així, ens manca un decret llei que prohibeixi que, aquells que s’entesten en fer d’aquesta experiència que és la vida un infern diari, puguin sortir de casa.

I dins d’aquesta jornada, m’encanta intentar descobrir les innocentades que publica la premsa. Però potser els darrers anys s’ha perdut aquesta bonica tradició. Per aquest motiu, proposo diferents innocentades periodístiques per si algú vol fer-les seves.

Urdangarín és escollit president de la SGAE. La comissió gestora valora la seva àmplia experiència.
El rei, a l’assabentar-se de la notícia, decideix instal·lar-se l’E-mule al seu ordinador. Diverses fonts (és a dir, els seus informàtics) asseguren que, quan va veure que la cançó “El rey del pollo frito” de Ramoncín acabava de descarregar-se, va exclamar: ¡os váis a enterar!.
La Casa Reial ha decidit instal·lar un polígraf en l’entrada del Palacio de la Zarzuela.
Una font sense confirmar informa que, quan Urdangarín volia fer us del matrimoni amb la seva dona per celebrar l’ordre ministerial que l’absol, la “infanta de naranja” li va dir: ¡Nóos!
Kiko Rivera es fuma una pastilla AVECREM mentre crida: ¡Mardito camello!.
Xavier Sardà pateix els efectes d’una vaga de maquinistes al jardí de casa seva.
Xavier Sardà torna a ser pare d’una filla a la què posarà el nom de Catenària.
Pilar Rahola descobreix que s’ha trencat el seu llit. Aquesta vegada, però, sospita del seu marit Ricardo perquè mitja hora abans li havia dit que li feia mal el cap.
Sergio Ramos confon un E-book amb una barra de torró Suchard de xocolata i es trenca una dent.
Pepe, el defensa del Real Madrid, és escridassat en un centre comercial després d’haver trencat el Tió d’una puntada de peu.
Guti s’instal·la a la ciutat comtal i fitxa pel Reial Club Luz de Gas.
Florentino Pérez trenca el contracte que havia signat amb l’empresa NEYMAR QUETING.
José Mourinho guanya el Mundial de Clubs de Fados i es mostra eufòric.
Francisco Camps assegura en el judici de la trama Gürtel que va esborrar al Bigotes del seu Facebook perquè cada dia li enviava un obsequi d’aniversari.
El Mag Lari fa aparèixer a l’amic invisible però es queda sense regal.
Gregorio Peces Barba es fa subscriptor de la revista Aviones de Guerra.
Fernando Sánchez Dragó anuncia en un vídeo enviat a Gara el cessament definitiu de l’activitat literària. Les nenes japoneses mostren la seva preocupació pel temps lliure del que gaudirà a partir d’ara.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer