Poema a raig

Un relat de: AnNna

Àngel sense ales
que corres per aquests móns,
creua't al meu camí,
regala'm un port,
el meu vaixell té pèrdues
i hi tinc dins aigua salada
dona'm cinta aïllant,
fes-me una abraçada,
potser és millor remei
per aquesta malaltia
pinta'm totes les parets
del color de l'alegria
arrenca'm cada cabell
perquè em quedi el cap ben lliure
i que l'ànima s'impregni
del desig de voler viure
tot el que ara m'és ben lluny
sigui sempre al meu voltant
que s'escurcin les distàncies,
sigui petit el més gran
amb una serra metàl·lica
tallaré aquestes cadenes
les que no em deixen volar
més amunt de les estrelles,
les estrelles de formatge
que desitja el ratolí,
que fuig del gat que l'empaita,
travessant aquest jardí
un jardí verd d'herba fresca,
de crema de cocodril,
o brillant de purpurina
perquè tu també ets aquí.
dormirem junts a l'hamaca,
després de fer-nos petons,
i abraçant-nos l'un a l'altra
tancarem els ulls al món.

Comentaris

  • A raig[Ofensiu]
    Melcior | 23-04-2007 | Valoració: 10

    es potser millor,es aigua clara ,pura i neta , sense contaminar, no ha tingut temps. Sembla evident que en aquests moments, estàs plena de no se qué , si més no d' inspiració. Agafala!
    Endavant!

  • que tendre ^^[Ofensiu]
    Lídia Raventós Rigual | 30-03-2007 | Valoració: 9

    m'ha agradat molt de veritat... amb paraules senzilles ha quedat precios... i em recorda molt a la infància :P! a vegades els poemes més macos surten aixi jeje! per cert, tens fotolog? si vols, deixem algun comentari i digue-me'l qu eli donaré una ullada:P

    petonets!

  • Molt maco.[Ofensiu]
    angie | 17-03-2007

    M'agrada el títol perquè a més a més és el que has fet oi? Escriure a raig...
    Falten alguns signes de puntuació per poder fer-ne una lectura digna, però has escrit uns versos deliciosos, de debó.

    Una abraçada, bonica! Que et vagin molt bé els examens...

    angie

Valoració mitja: 9.67