Per a tu!

Un relat de: Romy Ros
Dedicat al company en el camí de la vida, a l'amant que un dia sense massa consciència ni planificació va escriure les notes de la traïció, va amagar i potser també mentir. Aquell per qui Penélope va morir!
Per a tu...sempre tindré una postal amb un trocet de Mar i un cim de muntanya per tal de conservar la Màgia dels Moments i l'encant dels records!
Updis!

Isadora Ros, 31 d'agost de 2013


Romy Ros

Comentaris

  • Metàfora de Penèlope,[Ofensiu]
    NADINE | 08-04-2020 | Valoració: 10

    La mort de Penèlope em fa pensar en la simbologia que representa aquest personatge mític grec: Penèlope és la dona de Ulises i passa vint anys teixint una bufanda que va desfent durant la nit, per evadir la decisió de casar-se amb els pretendents que donen per mort a Ulises... És el símbol de la fidelitat femenina. El que no he trobat en la mitologia, el símbol de la fidelitat masculina. Algú en sap algo?
    Bon escrit, breu i llençat com si fos el missatge en una ampolla. Salutacions molt cordials de Nadine.

  • Com una carta oberta[Ofensiu]
    iong txon | 03-09-2013

    o un missatge en una ampolla, o en un full de paper convertit en planador i llançat per la finestra… Missatge llançat al ciberespai des d'aquesta teva plana, en que s'expressa la voluntat de l'emissora de "perdonar sense oblidar" la traïció del company. Molt emotiva la referència clàssica a Penèlope, símbol de fidelitat, morta en aquest cas a mans del propi Ulisses. Curiós microrelat i experiment reeixit!

l´Autor

Foto de perfil de Romy Ros

Romy Ros

59 Relats

459 Comentaris

79822 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:

Nascuda al 62 més enllà de les Terres de Ponent, he viscut en diferents poblacions de Catalunya fins que he aterrat a Vic esperant que sigui definitiu.

Sóc antropòloga de formació i vocació, també activista de professió. Sóc mare de dos fills que van deixar l'adolescència i que s'obren camí en aquest món convuls.

Escriure, llegir i pintar són tres aficions que m'entusiasmen i fascinen.
M'han ajudat a reinventar-me i per això estem ara per aquí.

Us desitjo el millor, que la lectura de cada relat us sigui plaent i toqui la fibra de les vostres emocions, com moltes vivències han tocat la meva.
Us agraeixo molt els comentaris perquè m'ajuden a aprendre i millorar. Gràcies!

Namasté!